Speltips, Espanyol – Real Betis 3/3: God skrällchans

Spelbloggare Publicerat: 3 mars 2016

Torsdagen bjuder på ett superintressant möte från den undre tabellhalvan i Primera División, mellan Espanyol och Real Betis. Vi på Spelbloggare.se har hittat ett starkt speltips inför matchen.

Båda på 28 inspelade pinnar, med fyra ner till det helröda tabellområdet, på fjortonde- respektive trettondeplats. Bottenstriden kan varken räknas bort för Espanyol eller Real Betis som det ser ut just nu, även om känslan är att de båda borde kunna hålla åtminstone tre lag under dem själva till när allt ska summeras.

Vad som också ökar tempen inför fajten är att båda lagen verkar ha hittat formen; Espanyol har två raka vinster och Betis inte förlorat på fyra matcher i följd. Vilken av trenderna kommer bli bruten?

Haft sjukdomsbesvär inför matchen

Uppladdningen inför matchen har varit allt annat än optimal för Espanyol. Veckan inleddes med att en mindre allvarlig sjukdomsepidemi drabbat laget – hela åtta spelare missade tisdagens träningspass, varav sju som startade senast – och statusen kring dessa är lite oklar. Oavsett om alla hinner bli friska till avspark, har det såklart stört.

Annars ser formen, som nämnt, fin ut med två vinster – men tyngden av dessa ska inte överdrivas; det har trots allt varit mot jumbon respektive tredjejumbon.

Gästande Real Betis ser klart mer stabila ut nu, kontra under perioden mellan december och februari – hela 12 vinstfria matcher radades upp. Inför den här matchen står de stärkta med fyra matcher i följd utan torsk, tre kryss och en vinst. Inte så att man imponerat överdrivet, men facit är alltjämt imponerande.

Petros, avstängd, missar matchen för Betis. Ett hyfsat stort avbräck. Kunde dock ha varit värre.

Undertecknad tycker att oddssättarna plitat ner värden som lite väl stora favoriter och Real Betis spelas med +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2, men med högre odds – till acceptabla 1,86x.

Speltips:

Speltips: Real Betis +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, torsdag 3/3
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Espanyol 2,10 williamhill logo
Oavgjort 3,40 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Real Betis 3,85 betstarsknapp logo
Över 2,5 mål 2,10 redbet logo
Under 2,5 mål 1,77 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: