Speltips, Everton – Arsenal 19/3: Klockrent spelvärde hittat

Spelbloggare Publicerat: 18 mars 2016

Vi anser att oddssättarna hos Bet365 plitat ner fel favorit inför matchen mellan Everton och Arsenal på Goodison Park – och hittar värde i ett spelobjekt till värdens favör.

Givetvis är det ett fatalt fiasko att Everton är nere och snurrar runt på den undre tabellhalvan med tanke på hur stor potentialen är i truppen – de här ska slåss om Europabiljetterna. Så enkelt är det. Ett av de stora problemen har varit hur man tenderar att falla ihop som ett korthus, och är fullständigt opålitliga i favoritställning.

Tufft för Arsenal just nu – från att ha varit favoriter till serietiteln, till att nu vara helt borta från den samt att man trillat ur CL-slutspelet mot ett flera nummer för stort Barcelona och FA-cupen mot Watford under loppet av en halv vecka. Finns det något förtroende kvar för Arsené Wenger? Buropen mot den ifrågasatte tränaren har höjts rejält med tiden.

Everton ska vara favoriter

Med de här käftsmällarna och den korta vilan från fajten mot Barcelona, är det som Arsenal reser till Liverpool och Goodison Park. Finns det kraft att resa sig ur askan? Nja, det är jag tveksam till.

Och på det – skadeproblemen är fortfarande, i ren Arsenalanda, enorma. Petr Cech och Aaron Ramsey är två av de färskare namnen på skadelistan. Tär på kvalitén, även fast truppen är hyfsat bred.

På andra sidan planhalvan står ett Everton med nygjutet självförtroende i truppen. Det makalösa tappet mot West Ham – 2-0 blev till 2-3 under slutkvarten – följdes upp av en topprestation mot Chelsea i FA-cupen. Romelo Lukaku visade framfötterna på topp och stod för båda strutarna. Av stor betydelse att han hittat rätt.

Något som talar emot Everton är avstängningarna på Gareth Barry samt Kevin Mirallas, men det finns okej ersättare.

1,98 för Everton +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – är en given investering. Oddset är utdukat av Bet365.

Speltips:

Speltips: Everton +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:45, lördag 19/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Everton 2,65 betrally logo
Oavgjort 3,60 williamhill logo
Arsenal 2,70 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,73 redbet logo
Under 2,5 mål 2,15 expekt logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: