Speltips Everton – Aston Villa 25/2: På uppgång

Martin Efvergren Publicerat: 24 februari 2023

Ett Everton på uppgång tar emot Aston Villa i den 24:e omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 25 februari 2023 med avspark kl 16:00 på Goodison Park.

Everton – Aston Villa

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Everton har arbetat i motvind väldigt länge men en viss Sean Dyche ser ut att ha gett klubben en strimma av hopp. Sedan han tog över har man sett betydligt tydligare ut i vad man vill göra och det har också tagit dem upp ovanför nedflyttningsstrecket.

Dyche fick en drömstart då han ledde Everton till en 1-0-seger hemma mot serieledarna Arsenal. Därefter föll man dock i Merseyside-derbyt mot ett för dagen mycket piggt Liverpool.

I lördags kunde man så studsa tillbaka och vinna det viktiga bottenmötet hemma mot Leeds. Man var totalt sett det bättre laget och vann således rättvist med 1-0, vilket gör att man för tillfället placerar sig på en 16:e plats i Premier League.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Everton

Aston Villa fick också de ett lyft sedan sitt tränarbyte. Unai Emery tog över efter Steven Gerrard i november och sedan dess har de tagit steg i rätt riktning.

Villas positiva momentum har dock kommit av sig något då man ställts mot tufft motstånd och kammat noll i de tre senaste matcherna. Därtill har man släppt in hela elva mål totalt på dessa tre matcher.

I lördags stod man dock för en bra insats då man hade greppet om Arsenal fram till den sista halvtimmen. Då stod gästerna från London för en vändning med två mål på tilläggstid, vilket gav en 4-2-seger.

Senast Everton och Aston Villa möttes var i den andra omgången då de sistnämnda vann med 2-1 på Villa Park. Sedan dess har mycket hänt och oddsmässigt är det mycket jämnt inför den här matchen.

Everton kommer med återvunnet självförtroende och ett publikstöd hemma på Goodison Park som gör att jag tror att man har goda chanser att gå segrande ur den här bataljen. Den kombinationen bör ett mindre formstarkt Aston Villa få svårt att stå emot. Mitt spel blir Everton 0 (asian handicap) till 1.76 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos Lucky Sport – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Everton 0 (asian)
Odds: 1.76
Bolag: Lucky Sport
Spelstopp: 16:00, lördag 25 februari
TV: 
Stream:  viaplay logo