Speltips Everton – Fulham 15/4: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 15 april 2023

Ett pressat Everton tar emot ett formsvagt Fulham i lördagens omgång av Premier League. Matchen spelas den 15 april 2023 med avspark kl 16:00 på Goodison Park.

Everton – Fulham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Everton kämpar på i botten av Premier League och något markant lyft har det inte blivit sedan Sean Dyche tog över rodret. Man har bara vunnit en av sina sju senaste matcher och inför den här omgången ligger man precis ovanför nedflyttningsstrecket tack vare bättre målskillnad än Nottingham Forest.

Segrarna är alltjämt för få men inför bortamötet mot Manchester United förra helgen hade man fyra raka utan förlust. I de två föregående matcherna hade man räddat poäng efter mål i slutminuterna mot både Chelsea och Tottenham.

På Old Trafford hade man dock inte någon stark slutspurt i sig när man föll med 2-0. Doucouré saknades i den matchen sedan han blivit utvisad mot Tottenham och man får fortsatt klara sig utan den storvuxne belgaren i den här matchen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmastarka Everton

Fulham har varit en frejdig nykomling den här säsongen, men på sistone har man tappat sitt positiva momentum. Man kommer nu till den här matchen med fem raka förluster om vi räknar in FA-Cupmötet mot Man United. Just den matchen blev också särskilt negativ för Fulham då den renderade i avstängningar på både Mitrovic och Willian. Den förstnämnde är alltjämt inte tillgänglig.

Utan Mitrovic gick man mållösa i förra helgens derby hemma mot West Ham. Ett självmål i den första halvleken räckte för att The Hammers skulle gå segrande.

När Fulham och Everton möttes på Craven Cottage i höstas slutade det mållöst. När de nu möts igen är det Everton som gäller som favoriter och jag tror att de har goda chanser till att tre oerhört viktiga poäng.

Fulham har inte riktigt stått att känna igen på sistone, men trots fyra raka förluster i ligan befinner man sig på säker mark i tabellen. Everton har desto mer att spela för och man har fortsatt ett starkt stöd hemma på Goodison Park. Sedan Sedan Dyche tog över har man tre segrar, ett kryss och en förlust på hemmaplan. Det är ett bra facit som de bör kunna bygga vidare på här. Mitt spel blir en rak etta, att Everton vinner till 2.10 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Everton vinner
Odds: 2.10
Bolag: Betinia
Spelstopp: 16:00, lördag 15 april
TV: 
Stream:  viaplay logo