Speltips, Everton – Manchester United 4/12: Jakten på Europabiljetterna

Spelbloggare Publicerat: 3 december 2016

Goodison Park är platsen och därifrån vankas det match mellan Everton och Manchester United, som är precis bredvid varandra i tabellen. Valet av spelobjekt landar på ett målspel – öppet och händelserikt?  

Nummer sju mot nummer sex, platserna precis nedanför Europastrecket. Galet viktiga poäng på spel, nu när topp sex håller på att dra ifrån. Lätt att hamna på efterkälken, speciellt när matcher som denna förloras. Avståndet uppåt är, inför lördagens matcher, på fyra respektive fem pinnar.

Däremot är det två formkurvor som är böjda åt olika håll. Everton inledde spelåret på ett superbt sätt, men står nu med så lite som en vinst på de åtta senaste matcherna. Nästan så att man kan tala om en kris för Ronald Koemans mannar. När vänder det?

Kan snackas om att Manchester United hittat formen, men faktum kvarstår – bara 1/7 senaste seriematcherna har vunnits och det är anmärkningsvärt för en klubb med Uniteds meriter och ambitioner. Å andra sidan, positiva besked i Europa och den Ligacupen.

James McCarthy är tillbaka för Everton – positiva besked! Manchester Uniteds kapten Wayne Rooney på avstängningslistan, men å andra sidan är han inte ens ett givet val i startelvan längre. Luke Shaw är osäker. Sedan tidigare problem i backlinjen också.

Mål åt båda håll?

Målpolletter – in!

Känns som att Evertons målmöjligheter underskattas och att United med flera offensiva pjäser i form ska hamna utanför protokollet? Nja. Slutsats? BLGM – ja, såklart!

Andra spel, som plushandikappen på Everton, kan också vara att rekommendera.

Bekymmer i Uniteds backlinje, med flera pjäser out. Detta medan Zlatan Ibrahimovic och hans kamrater i de offensiva delarna verkar ha hittat stilen. Mål åt båda håll i 5/6 senaste matcherna.

Everton på bortaplan, det är ingen enkel uppgift. Svårt att se de lämna över taktpinnen till United helt utan motstånd. Kan öppna upp matchen och då kan vi mycket väl få se just – mål åt båda håll.

1-1, 2-1/1-2?

BLGM – ja plockas till 1,87 x polletterna hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 4/12
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: