Speltips Everton – Salford City 16/9: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 14 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Salford City är inte ett lag som ska kunna konkurrera med Everton i engelska Ligacupen. Vi rekar med odds den 16 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter en märklig försäsong är vi nu mitt inne i den engelska ligasäsongen, och förutom att det innebär Premier League, Championship, League One, League Two och alla andra ligor innebär det också cupspel.

Redan nu är det alltså dags för den första omgången i engelska Ligacupen där lag från Premier League blandas in, och för ett par av lagen kan det nog rent av vara lyckat med lite fler matcher så här inledningsvis. Det har inte spelats så många träningsmatcher, och i många fall har nyförvärv anslutit sent, varpå det här blir ett bra extra tillfälle att trimma ihop laget.

Everton spelar mot Salford City, och ska såklart gälla som favorit mot ett lag som spelar i League Two. Där öppnade man säsongen med att spela 2-2 mot Exeter och det är ingen vågad gissning att man blir någon form av mittenlag under den här säsongen.

Evertons säsong är mer svårbedömd, och med ett par starka förvärv under sommaren känns man mer spännande än någonsin. Att man öppnade säsongen med att vinna mot Tottenham Hotspur gör också att man vågar drömma om Europaplatser på allvar nu. Det känns rimligt att klubben tar det där steget strax.

Carlo Ancelotti vill trimma laget

Salford City är som bekant det spännande laget som har en ägarstruktur med spelare från det klassiska 1992-laget i Manchester United. Det är alltså en klubb som på ägar- och ledningssidan har en hel del erfarenhet, men som kanske inte riktigt kan leva upp till som klubb. Men med det sagt har man klättrat på ett imponerande vis i seriesystemet.

Det är ganska spännande att man har tagit in Darron Gibson i laget numera, och nu ska den hårdföre mittfältaren spela mot sitt tidigare lag Everton. Det blir en spännande match i matchen. Det är i sig en spektakulär värvning för en klubb som Salford City. Där får man ändå in rutin och lite pannben.

En annan som nu får möta sitt tidigare lag är Phil Neville, som var lagkapten för Everton under många år. Det är dock en före detta spelare som nu finns på ägarsidan, men visst kittlar det ändå lite extra?

Med den typen av matchups både på och utanför planen vore det allra roligast att få se den här matchen med publik, men så blir såklart inte fallet. Kanske gör det ändå att Salford City har en lite större chans, när man nu spelar på bortaplan utan att behöva möta supportrarna också.

Everton bör vara ett klart starkare lag här, och rimligen kommer ett par av spelarna som ännu inte är fullt i form få chansen här. Kanske rent av James Rodriguez gör minuter?

Everton -1,75 (asian handicap) spelas till 1,72 gånger smeten hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Everton -1,75 (asian)
Odds: 1,72
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:15, onsdag 16 september 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: