Speltips Everton – Tottenham 10/2: FA-cupen

Simon Pålsson Publicerat: 10 februari 2021

Tottenham Hotspur och Everton har behov av att behålla sitt fokus på Premier League, men hur påverkar det mötet i FA-cupen den 10 februari 2021?

Everton - Tottenham Hotspur

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Redan på tisdagskvällen spelas ett antal intensiva matcher i FA-cupen, men det är onsdagskvällen som är värd att verkligen tillägna till den turnering som kanske är den allra mest anrika i hela fotbollsvärlden.

Då spelas inte mindre än fyra matcher, där samtliga möten har lag från Premier League, och där det dessutom är tre olika avsparkstider att hålla koll på. Det gör att det också blir som skräddarsytt för att spendera kvällen i tv-soffan.

Det senaste mötet spelas på Goodison Park, där Everton och Tottenham Hotspur gör upp i ett möte som på förhand känns svårbedömd. En fråga man behöver besvara för sig själv innan man lägger lite betting på den här matchen är vilket av lagen som vill vinna mest? Finns det risk att man vilar viktiga spelare här?

Tottenham Hotspur har en ganska taskig form på slutet och inte minst i offensiven ser man direkt svaga ut för närvarande.

Everton blandar och ger, men är åtminstone väldigt potenta i sin offensiv. Efter en stark säsongsinledning tror jag att man vill hitta ett högre poängsnitt i Premier League igen.

Odds på FA-cupen

Everton har haft stora problem med skador på ett par nyckelspelare stundtals under säsongen, men har på slutet kunnat formera sitt starkaste lag i de allra flesta matcherna.

James Rodriguez är en sådan spelare, som i perioder av säsongen haft skadeproblem, men som varit väldigt bra när han väl kunnat spela. Colombianen var enligt många ett osäkert kort, men det känns faktiskt som att han är tuff nog att spela i Premier League.

Inför det här mötet kan det finnas en vilja att vila honom, efter att han gick av skadad mot Manchester United senast. Jordan Pickford lär inte heller vara helt redo för spel, medan Allan och Jean Phillippe Gbamin också står utanför. Joshua King, som plockades in i januari månad, kan få debutera på allvar nu.

I Tottenham Hotspur är frågan om José Mourinho inte tänker försöka göra det här till titelchansen, vid sidan om Ligacupen. Sergio Reguilon och Giovani LoCelso kan inte spela, och Dele Alli lär inte heller göra det. Det återstår att se om han tar risken med Harry Kane här.

Magkänslan säger en lite mer återhållsam tillställning här. Under 2,5 mål spelas till 1,70 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,70
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:15, onsdag 10 februari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  Streama Everton – Tottenham

Jämför odds: