Speltips FC Duren – Bayern München 15/10: Tyska cupen

Simon Pålsson Publicerat: 15 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Bayern München kan inte mönstra sitt starkaste lag, men bör rimligen köra över FC Duren i den första omgången av tyska cupen.

  Rygga vårt speltips hos betfair!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det må vara landslagsuppehåll hela vägen in sent på onsdagskvällen, men redan på torsdagen är det dags för den tyska storklubben Bayern München att kliva in i den tyska cupen. Det är en turnering som man inte sällan har vunnit, om vi uttrycker oss så.

Bayern München har faktiskt vunnit turneringen inte mindre än 20 gånger genom historien, och sedan 2010 har man vunnit hela sex upplagor. Det är samma typ av dominans som man har haft i Bundesliga, och bara ytterligare ett kvitto på hur överlägsna man faktiskt är.

Den här torsdagen inleder man cupspelet borta mot det lilla laget FC Duren, som spelar i de regionala ligorna långt ner i seriesystemet. Det rör sig faktiskt om ett motstånd till Bayern München som vanligtvis huserar i femtedivisionen.

Nu ska också sägas att det i praktiken inte blir en bortamatch, eftersom Bayern München kommer att spela på hemmaplan med FC Duren som gäster. Det är väl egentligen bara ytterligare en faktor som talar för att Bayern München ganska enkelt kommer att vinna den här matchen.

Nu är spelbolagen såklart helt med på noterna och alla former av spel på Bayern München är slaktade oddsmässigt. Det gäller att skruva upp handikappet ganska ordentligt för att hitta någon form av spelmässigt värde.

Bayern München vinner enkelt

Bayern München kommer inte att kunna formera sitt allra starkaste lag, eftersom det här är en trupp med många landslagsspelare. Dessa kommer hem under veckan, och i många fall är det spelare som inte ens hinner hem till matchen. Jag räknar iskallt med att ingen av spelarna som varit iväg spelar nu.

Däremot ska sägas att spelare som Douglas Costa nu är i träning med laget, och enligt Bayern Münchens egen hemsida är han tillgänglig och ska spela den här matchen. Eric Maxim Choupo-Moting, Marc Roca och Bouna Sarr har alla tränat under veckan och det gör också ett antal meriterade spelare från a-truppen. Thomas Müller och Javi Martinez är exempelvis inte iväg på landslagsuppdrag.

Med andra ord kan Hansi Flick formera ett väldigt starkt lag i den här matchen, om man bara önskar. Jag räknar också väldigt kallt med att man inte vill ta lätt på uppgiften, eftersom det för många är enda chansen att nu spela från start.

Tolv landslagsspelare ska det röra sig om totalt, men Bayern München bör städa av FC Duren utan problem.

Över 5,5 mål spelas till 1,90 gånger såsen hos Betfair.

Annons:
  Rygga spelet hos betfair – Få 100 riskfria kronor!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,90
Bolag: Betfair
Spelstopp: 20:45, torsdag 15 oktober 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: