Speltips, Fenerbahce – Lokomotiv Moskva 16/2: Hörnpolletter investeras

Spelbloggare Publicerat: 15 februari 2016

Värm upp inför kvällens CL-fajter med fotboll från Europa League. Sextondelsfinalerna kickstartas av Fenerbahce och Lokomotiv Moskva – och vi har en hörnidé till 2,20 x insatserna.

OBSERVERA! Avspark 18:00.

Den turkiska ettan och ryska trean. Att titulera detta som ett tungviktsmöte vore möjligtvis att ta i, men i Europa League-mått mätt – i alla fall nära på. Bör finnas okej skällmöjlighet för båda att komma en bit i slutspelet.

Trots att Fenerbahce nått hit, är det delvis med dystra miner. I kvalet mot CL snubblade man på mållinjen, och turkarna var långtifrån övertygande i gruppspelet. Andraplatsen, bakom norska Molde och framför Ajax och Celtic, plockades efter två vinster, tre kryss och en torsk.

Lokomotiv Moskva har överträffat alla möjliga förväntningar under spelåret; klivit in i uppehållet som tabelltrea i ryska ligan och kom etta i EL-gruppspelet, en respektive två poäng före Sporting CP och Besiktas. Imponerar enormt. Återstår att se om nivån kan hållas uppe nu efter ett par månader utan att ha spelat en tävlingsfajt.

Underspelet synas

Räknar med att Fenerbahce greppar taktpinnen från minut ett i hopp om att lösa ett bra resultat inför returen – inte Lokomotiv emot; att motståndarna blir de som för dansen. Det är en svår bortabatalj – prioritet ett är att inte förlora, och om så skulle bli fallet; hålla siffrorna nere.

Den väntade matchbilden får oss att tro starkt på ett visst hörnspel…

I två av gruppspelets fyra hemmamatcher höll Fenerbahce motståndarna under 3,5 hörnor. Nu lär inte taktpinnen förloras även om man får in 1-0 hyfsat tidigt i matchen. Lokomotiv förlorade bollinnehavet i alla bortamatcher och klev under 3,5-linan i hälften av dem, två av fyra.

Oddssättarna är helt oense på hörnmarknaden – på Lokomotivs 3,5-lina värderar både Bwin och Redbet det vara fifty-fifty på över-/underspelet, vilket undertecknad kan köpa. Bet365 dukar upp hela 2,20x för undern och då är det bara att klicka in polletterna.

Speltips:

Speltips: Lokomotiv under 3,5 hörnor
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, tisdag 16/2
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Fenerbahce 1,70 williamhill logo
Oavgjort 3,85 unibet logo
Lokomotiv Moskva 6,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,05 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 1,80 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: