Speltips, Fiorentina – Chievo 11/1: Usla defensiver – målpartaj?

Spelbloggare Publicerat: 10 januari 2017

Fiorentina tar ett sent kliv in i 2017. Det handlar om åttondelsfinal i Coppa Italia, där Chievo står för motståndet. Vi förvånas enormt av de målsiffror som dukas ut och slussar in polletterna på en 2,15-oddsare.

Observera! Avspark redan 17:30.

Cupen är ofta nedprioriterad kontra seriespelet. Även för de här två kan fallet vara så, men det finns i alla fall incitament för att satsa här.

Båda parter hittas i mittenskiktet av Serie A-tabellen, Fiorentina nia med 27 pinnar inspelade och Chievo elva med 25 inspelade, och även om chansen, i praktiken, att lösa en Europabiljett lever, är den försvinnande liten. Cupen, kort och enkelt – en väg ut i Europa!

Fiorentina skulle haft deras 2017-premiär i slutet av förra helgen, men match stoppades på grund av ett snöoväder och årspremiären kommer nu, runt tre veckor efter den senaste matchen, 3-3 hemma mot Napoli.

Gästande Chievo snurrar också runt i mitten av tabellen, men har inte alls en lika stor kravbild som ”Violerna”. 2016 avslutades med en 1-3-torsk mot Roma och 2017 öppnades ännu värre, 1-4 i baken mot Atalanta – på hemmaplan!

Läcker defensivt

Varken Fiorentina eller Chievo är i form – och det borde öppna upp för; mål.

Defensivt levererar Fiorentina under all möjlig kritik. Ofta är det öppna dörrar åt båda håll, och nu har mål släppts in i åtta raka matcher och nätet har hittats i alla av dessa förutom en. 3-3 senast när Napoli kom på besök.

Här underskattas Chievo rejält, men även de blöder defensivt och således lockar målspelen mer än plushandikappen. 1-4 mot Atalanta förra veckan var en käftsmäll av den hårdare modellen. BLGM-spelet har suttit i tre raka fajter.

Mellan två defensivt urusla, men offensivt kapabla sidor är valet enkelt till de odds som dukas upp – att det blir mål åt båda håll.

BLGM – ja spelas till de 2,15 x insatsen som dukas upp av Bethard (1 000 kronor bonus). Spelvärde minst 20 punkter neråt!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30, onsdag 11/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: