Speltips, Fiorentina – Empoli 22/11: De vinner derbyt stabilt

Spelbloggare Publicerat: 22 november 2015

Violerna från Firenze toppar Serie A efter en underbar seriestart och när man välkomnar rivalen Empoli, som huserar på den undre tabellhalvan, till Stadio Artemio Franchi borde det råda klasskillnad.

Derbyfest avslutar veckan.

Garanterat trevligare för Fiorentina att kliva in för den här bataljen. Violerna har öppnat spelåret alldeles utmärkt och hittas på toppen av kullen med bättre målskillnad än Inter och en pinne före trean Roma. Den italienska toppstriden är mer underhållande än på år tack vare Juventus, som dominerat fullt ut de senaste åren, usla seriestart.

Med nästan hälften så få inspelade pinnar hittas Empoli, precis som väntat, på den undre tabellhalvan – bara tre skiljer ner till det helröda tabellområdet trots att man avslutade på ett imponerande sätt före uppehållet. Förvisso förlust mot nämnda Juventus senast, men dessförinnan hade man tre förlustfria matcher efter varandra, varav två vinster och således en oavgjord.

Värden minusspelas

Det ska bara råda klasskillnad här. Skulle bli oerhört förvånad om Fiorentina inte kammar in alla tre pinnarna – mycket möjligt att siffrorna skjuter i höjden också. Violerna är inte de som avvaktar och bevakar resultat, utan spelar alltid med offensiv glädje och sköljer framåt.

Innan uppehållet radades fyra raka fullpottare upp, tre av dem med två baljor och övrig med tre – när tre av matcherna var på bortaplan. Hemma på Stadio Artemio Franchi har man 5-0-1 i resultatraden med målskillnaden 13-3.

Empoli har fått erkänna färg i matcherna mot de bättre seriekonkurrenterna. Under den sista månaden innan uppehållet förlorade man exempelvis med 1-3 mot såväl Roma som Juventus. Minst lika tufft motstånd nu.

Bra truppbesked från båda sidorna…

Av de 14 senaste inbördesmatcherna har Fiorentina vunnit tio, tre slutat oavgjort och Empoli vunnit ynka en.

Fiorentina -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – spelas till smakrika 1,92x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Fiorentina -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 22/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Fiorentina 1,55 nordicbet logo
Oavgjort 4,50 mybet logo
Empoli 7,00 titanbet logo
Över 2,5 mål 1,80 expekt logo
Under 2,5 mål 2,00 betrally logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: