Speltips, Fiorentina – Palermo 4/12: Toppchans för ”Violerna”

Spelbloggare Publicerat: 3 december 2016

Kaoset fortsätter i Palermo. Klubben fick sin 31:a tränare sedan 2002 häromdagen och att då försöka hitta tillbaka på rätt spår, i en tuff bortamatch mot Fiorentina? Det blir svårt.

Karusellen sluta aldrig snurra. Palermo är en klubb helt ur balans och efter att den numera före detta tränaren Roberto De Zerbi påstås att inte ha lydigt presidenten Maurizio Zamparinis order inför cupfajten mot Spezia, huserande i Serie B, senast skickades han ut med huvudet före.

– En sorglig match, en sorglig trupp och en sorglig tränare, sa Zamparini enligt football-italia efter matchen.

Eugenio Corini har tagit över skutan – kan han få tabelljumbon på rätt spår?

Motvind blåser även i Fiorentina, förvisso inte i närheten av lika starkt som i Palermo, och de är på en anonym niondeplats och om man ska kunna skapa kontakt med konkurrenterna ovan, de på Europaplatserna, måste matcher som denna vinnas.

Värdet på Fiorentina

Tränarbyten brukar ju, som säkert bekant, ge effekt kortsiktigt – men att Palermospelarna skulle kunna få en vitamininjektion av den här karusellen har jag svårt att se. Snarare tvärtom och det är klart att klubbpresidentens ord efter matchen kan sänka moralen.

Och åtta raka förluster, det sätter sina spår.

På andra sidan planhalvan står ett revanschlystet Fiorentina. De föll med 2-4 borta över Inter – hade 0-3 i baken redan efter 19 minuter – och den andra halvleken var ändå fullt acceptabel.

När det nästan inte kunde vara värre, Palermo har inte färre än tre spelare avstängda; Alessandro Diamanti, Edoardo Goldaniga och Giancarlo González. Fiorentina har Gonzalo Rodríguez out, men det finns bredd.

Här råder det klasskillnad, helt enkelt.

Bättre chans att studsa tillbaka får ”Violerna” inte…

Fiorentina -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal – testas till 1,925 x polletterna hos Bet365, som ni kan hämta 1 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Fiorentina -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,925 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 4/12
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: