Speltips, Fiorentina – Sassuolo 12/12: Starka offensiver, sämre defensiver

Spelbloggare Publicerat: 11 december 2016

Det är fokus på de offensiverna kvalitéerna och de defensiva bristerna när Fiorentina och Sassuolo drabbar samman redan 19:00 under måndagen.  Vi kan väl nästan räkna med en målfest, eller?

Två besvikelser är det vi har att handskas med här.

Förra året; sexan respektive femman. Nu hittas Sassuolo på femtondeplatsen i serien och det är inte alls vad man räknade med efter fjolårssuccén – i min bok har de, utan tvekan, ett material för den övre tabellhalvan.

Det fanns hopp om att Domenico Berardi skulle vara fit for fight till matchen, men hans comeback får vänta.

Niondeplacerade Fiorentina har förvisso två matcher färre spelade än konkurrenterna ovan i tabellen, men fullt stabila har de ändå inte varit, ”Violerna”… Vid full pott i dessa fajter – två svåra, med Genoa borta efter denna – är de fortfarande nedanför området som leder ut i Europa. Undertecknad tyckte det fanns mer att önska av Fiorentina redan förra året, och än mer nu.

BLGM?

Fokus på de offensiva kvalitéerna och de defensiva bristerna, alltså.

Båda parter har deras styrkor i det förstnämnda och är samtidigt oerhört svajiga. Snudd på rentav svaga i defensiven. Bäddar för ett målpartaj?

”Violerna” vill alltid föra matcherna och kommer tillåtas det nu, i form av värd och den bättre parten. Detta brukar dock innebära smällar bakåt och det är sällan nollan hålls numera. Blir sårbara vid bolltapp och deras matcher tenderar under perioder att bjuda på ren hawaiifotboll.

Mindre passande avstånd nu, åtminstone med de defensiva problem som Fiorentina har. Sassuolo har ett stort offensivt kapital, men ännu större problem defensivt och det är orsaken till varför de hittas på den undre tabellhalvan, så pass nära botten. Bör kunna såra hemmalaget – dock inte utan att bli sårade själva.

Mål åt båda håll har det blivit i fyra raka matcher för Fiorentina. För Sassuolo är måltrenden starkast på resande fot, mycket tack vare att man kontrar starkt. Hör och häpna – i 11 raka bortafajter har BLGM-spelet suttit.

Dessutom defensivt avbräck på Nenad Tomovic, avstängd, för Fiorentina.

BLGM – ja spelas till 1,80 x insatsen hos Bethard. Hämta din 1 000-kronorsbonus hos dem här!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 12/12
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: