Speltips Fleetwood – Hull 9/10: League One

Simon Pålsson Publicerat: 6 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Fleetwood Town borde kanske gälla som större underdog hemma mot Hull City, än vad spelbolagen säger den 9 oktober 2020?

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

För att hitta marknader som spelbolagen eventuellt är lite snett på i sin värdering är det ofta en bra idé att röra sig ner i seriesystemen, eftersom täckningen här inte alls motsvarar den som finns i de allra största ligorna, och i de största matcherna.

Känslan inför fredagens möte mellan Fleetwood Town och Hull City i engelska League One är att jag har hittat ett spelvärde som sticker ut, på en match som förmodligen kommer att tittas på ganska mycket nu under landslagsuppehållet.

Det är bästa sändningstid som gäller, och den som gillar engelsk lågdivisionfotboll gör bäst i att ratta in kanalen. Fleetwood Town och Hull City kan mycket väl bjuda på bra livespel, och det är min ambition att hålla koll på.

Men redan inför matchen, innan avsparken, finns det ett gott värdespel att hitta. Fleetwood Town har öppnat säsongen svagt och ligger i botten av tabellen efter att man nu förlorat tre raka matcher. Det ser direkt tungt ut för hemmalaget, som inte har fått ordning på sin defensiv alls.

Samtidigt möter Fleetwood Town ett Hull City som ligger tvåa i tabellen efter idel vinster så här långt. Än mer imponerande är att laget har noll (!) insläppta på fyra matcher i League One under säsongsinledningen. Hatten av!

Överodds i League One

Fleetwood Town har fått spela hela den här inledinngen på säsongen utan sin ordinarie målvakt Joel Coleman, och dessvärre ser det ut som att han kommer att vara utanför laget ett bra tag till. Det är såklart inte optimalt, och kanske en stor del av förklaringen till att laget har haft en synnerligen tung inledning på säsongen.

Just nu står hemmalaget alltså på tre raka förluster, å andra sidan med uddamålet alla tre gånger, och de tkänns som att trenden pekar i helt fel riktning. Att då ställas mot det lag som nästan toppar (delad serieledning) League One, dessutom på en fredagskväll, är allt annat än optimalt. Nu återstår det att se om det här hemmalaget verkligen kan göra jobbet för att få med sig en poäng.

Det här kan man jämföra med bortalaget, som egentligen bara har anfallaren Tom Eaves borta. Det är å andra sidan en spelare som missat hela säsongsinledningen, och som laget nu har visat sig kunna klara sig utan. Fyra raka vinster, fyra raka hållna nollor, visar trots allt att det här är ett lag som är på gång tillbaka till Championship.

Hull City draw no bet spelas till fina 1,80 gånger smeten hos bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Hull City draw no bet
Odds: 1,80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, fredag 9 oktober 2020
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: