Speltips Fluminense – Santos 17/6: Brasilianska ligan

Simon Pålsson Publicerat: 17 juni 2021

Den brasilianska ligan fortsätter mitt under Copa America när Fluminense spelar hemma mot Santos FC torsdagen den 17 juni 2021.

Fluminense - Santos

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

För den som håller koll på sydamerikansk är det intensiva tider nu med Copa America, där tio sydamerikanska nationer gör upp om det som är deras motsvarighet till EM-guldet.

Det gör att många spelare som är hemmahörande i den brasilianska ligan, eller andra ligor runt om i Sydamerika, helt enkelt inte finns hemma hos sina landslag utan istället spelar Copa America med sitt land.

Men det hindrar inte planeringen av den brasilianska ligan nämnvärt. Under torsdagskvällen och natten till fredag spelas en rad matcher från högstaligan, men för vår del är det klassikermötet mellan Fluminense och Santos som sticker ut.

Nu hade man gärna skrivit att det här är ett toppmöte, men det är alltså sjuan mot tolvan i tabellen, och inget av lagen har övertygad nämnvärt under inledningen på säsongen.

Fluminense är noterade för en vinst och två kryss, med totalt fem poäng som poängskörd.

Santos har en förlust, en vinst och ett oavgjort resultat. Man må bara vara en poäng bakom, men hela fem placeringar bakom i den fortsatt unga och jämna tabellen.

Tunga tapp för bortalaget

En faktor som blir viktig här är vilka spelare som lagen har borta och det är uppenbart att den listan är tyngre läsning för Santos än vad den är för hemmalaget Fluminense.

Fluminense kommer till spel utan Hudson, men enligt vad jag har läst mig till är det också vad man kommer att sakna i spelarväg.

I bortalaget är Luiz Felipe högst tveksam, men vad vi vet är att avstängde Luan Peres inte spelar. Det gör inte heller skadade Sandry Santos, Raniel eller Carlos Sanchez.

Vanligtvis spelar dessa båda lag jämna matcher och krysset ligger inte sällan nära till hands. Men nu har vi ett Fluminense med sex raka hållna nollor på hemmaplan – och tolv raka utan förlust i ligaspel. Det gör att jag måste ställa mig i deras ringhörna här.

Fluminense draw no bet spelas till 1,50 gånger pengarna hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Fluminense draw bo bet
Odds: 1,50
Bolag: William Hill
Spelstopp: 23:00, torsdag 17 juni 2021

Jämför odds: