Speltips, Frankfurt – Bayern München 30/10: Faller inte för favoritskapet

Spelbloggare Publicerat: 30 oktober 2015

En fredagsbatalj från Bundesliga. Totalt dominerande Bayern München gästar ett mediokert Frankfurt med en bra bit till formen – innebär det storkross?

Mitten mot toppen…

Frankfurt har varken öppnat bättre eller sämre än vad som väntats; ska cirkulera runt i mittenträsket av serien och får vara nöjda om de kan studsa upp och nå en plats på den övre tabellhalvan. Är just nu tolva med 12 pinnar inspelade på tio matcher.

Gott bådade det till en början, även om premiären mot Wolfsburg förlorades. Därefter radade man upp två vinster och två kryss, för att sedan hamna i en vinstfri svit på fyra matcher innan Hannover 96 avverkades med 2-1 förra veckan.

Lyckan skulle dock bli kortvarig; trots att man spelade med en till stora delar ordinarie startelva i cupmatchen mot Erzgebirge Aur, som huserar runt i mitten av tredjedivisionen, förlorade man med 0-1 och det är på tal om en kris i tyska medier. Hur många månader får Armin Veh vid rodret om han inte börjar leverera resultat? Ett par månader – max?

Försvararen David Abraham (8/0) verkar missa matchen.

Ska skilja minst två baljor

Ljusnade skadeläge för Bayern München; Arjen Robben var tillbaka senast och fick 25 minuter. Ännu mer nu? Perfekt ess att ha att byta in för Pep Guardiola…

Dominanter, ja. Finns det något starkare ord att applicera på Bayern München? Då vore det passande att använda. Tio matcher in i serien, opressade på förstaplatsen med full pott och en makalös målskillnad på 33-4 (!). Nästan ett snitt på att man vinner matcherna med tre baljor.

Den där förlusten i CL-matchen mot Arsenal under den förra veckan var allt annat än början på en formdipp, vilket vissa ville befara skulle kunna lura runt hörnet. Replikerat med 4-0 över Köln och nu senast 3-1 borta mot hemmastarka Wolfsburg i cupen – en match där man ledde med tre bollar redan efter 34 minuter och att det sen bara skulle spelas av.

Den här supertrenden ska väl brytas någon gång, men att Frankfurt i rådande slag skulle vara de som lyckas med det har jag väldigt svårt att se. Räknar med att Bayern kommer bryta ner sina motståndare effektivt här – precis som i de senaste inbördesmötena vilka vunnits med 3-0, 4-0 respektive 5-0.

Bayern München -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst om Bayern vinner med två baljor – finns till 1,68x hos Redbet och det synas. Minst två baljor ska helt enkelt skilja lagen åt för dagen.

Speltips:

Speltips: Bayern München -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 30/10
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Frankfurt 19,00 titanbet logo
Oavgjort 8,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Bayern München 1,21 redbet logo
Över 2,5 mål 1,45 redbet logo
Under 2,5 mål 2,95 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: