Speltips, Frankfurt – Hamburger 19/2: Kortspel från fredagsbataljen

Spelbloggare Publicerat: 19 februari 2016

Storbesvikelsen Eintracht Frankfurt har sett oerhört frustrerat ut de senaste veckorna och när de får besök av Hamburger SV i Bundesligas fredagsfajt investerar vi på Spelbloggare.se i ett intressant spelobjekt på kortmarknaden.

Det har inte varit enkelt för Frankfurt, som hamnade på den övre tabellhalvan under fjolåret, detta spelår och med det katastrofala facit – 21 pinnar på 21 matcher är de endast en pinne ovanför kvalstrecket. Skadeproblematiken spelar förstås in, men det förklarar absolut inte alltihop.

Gästande HSV, som fixade kontraktet med minsta möjliga marginal i fjol, har däremot studsat upp lite, men kan ändå inte räknas bort helt från bottenstriden när sex pinnar skiljer dem från samma streck. Presterar på runt väntad nivå och plockade en meriterande 3-2-vinst hemma över Gladbach förra veckan, vilket följde upp en svit på sex raka utan seger.

Förutom de spelare som pryder skadelistan, kommer även Frankfurts Bastian Oczipka, avstängd, missa matchen. HSV har bland annat anfallaren Michael Gregoritsch out. Inte överdrivet stora problem.

Överspelet synas

Det har känts i luften under flera veckor, hur det blir mer och mer frustrerat i Frankfurt. Nu senast, i 1-2-förlusten borta mot Köln, syntes det extra mycket och vid flera tillfällen passerades linjen över vad som anses okej och inte; hela sex spelare fick syna ostskivan.

Och allt närmare sjunker Frankfurt det röda tabellområdet. Desperationen och frustrationen – större.

Möter nu ett HSV som kommer till spel med bra självförtroende, men även de är i en prekär situation. Oerhört betydelsefulla tre pinnar på spel. Inför en påtryckande hemmapublik är det sällan som ett bortalag, i en så här pass jämn, lämnar planen utan åtminstone ett par tagna kort. 2,1-2,0 i ost- och 0,1-0,1 i tomatskivor är statistiken på resande fot.

För Frankfurt är statistiken 2,6-2,0 respektive 0,1-0,1.

Passande domare för uppgiften också. I fyra av hans fem senaste dömda har 4,5-kortlinan överstigits.

Över 4,5 kort spelas till 1,95 x insatsen hos Bet365.

Observera att ett rött kort rättas som två i statistiken hos Bet365. Maxsumman är således tre stycken för en och samma spelare.

Speltips:

Speltips: Över 4,5 kort
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 19/2
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Frankfurt 2,30 mybet logo
Oavgjort 3,55 titanbet logo
Hamburger 3,25 betrally logo
Över 2,5 mål 1,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 2,02 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: