Speltips Frankfurt – Napoli 21/2: Fördel gästerna

Martin Efvergren Publicerat: 21 februari 2023

Eintracht Frankfurt och Napoli gör upp i åttondelsfinalen av Champions League. Den första matchen spelas tisdagen den 21 februari 2023 med avspark kl 21:00.

Frankfurt – Napoli

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Eintracht Frankfurt kvalificerade sig för Champions League i och med att man spelade hem Europa League-titeln i våras. Den platsen har man definitivt bevisat att man är bra nog för att förtjäna.

I höstas kunde man ta sig vidare från ett getingbo till grupp tillsammans med Tottenham. Frankfurt slutade då tvåa med Sporting Lissabon och Olympique Marseille efter sig i tabellen. Det hela avgjordes i den sista omgången då tyskarna visade styrka då man slog Sporting på bortaplan med 2-1 efter att ha hamnat i underläge.

I Bundesliga har man också gjort det relativt bra. I lördags slog man Werder Bremen med 2-0, vilket innebär att man, för tillfället, ligger på sjätte plats efter 21 spelade omgångar.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En makalös säsong

Det råder fotbollsfeber i Neapel, det gör det visserligen alltid men denna otroliga säsong så här långt har förstås höjt temperaturen ytterligare. I ligaspelet har Napoli sju raka segrar bakom sig och man toppar Serie A med hela 15 poäng efter 23 omgångar.

Ingenting ska kunna stoppa Luciano Spallettis segermaskin från att ro hem klubbens blott tredje Scudetto någonsin. Frågan är nu hur långt det kan bära i Champions League. I höstas gick Napoli fram på samma övertygande sätt i CL som i ligaspelet då man kunde vinna sin grupp före Liverpool, Ajax och Rangers.

Serie A är inte längre en av de bästa ligorna i Europa, men Napoli har bevisat att det man gör även håller hög klass i jämförelse med Europas bästa. De går nu in i den här åttondelsfinalen som favoriter och jag finner ingen anledning att ifrågasätta den saken.

Eintracht Frankfurt på bortaplan är ingen enkel uppgift, men om Napoli kommer upp i sina normala kapacitet är det här en match som man bör ha goda chanser att vinna. Mitt spel blir därför en rak tvåa, att Napoli vinner till fina 2.22 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos Expekt – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli vinner
Odds: 2.22
Bolag: Lucky Sport
Spelstopp: 21:30, tisdag 21 februari
TV: 
Stream:  cmoreplay logo