Speltips Frankrike – Kroatien 8/9: Enkel vinst

Simon Pålsson Publicerat: 5 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Frankrike såg urstarka ut direkt, och Kroatien såg i sin tur svaga ut. Nu möts lagen i UEFA Nations League tisdagen den 8 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit full fart direkt i UEFA Nations League, och det som vi har fått vänja oss vid är en hel del hemmavinster. Det känns spontant som att det är den typen av fotboll som väntar nu i coronatider, med läktare som ekar tomma.

Det är också speciellt med tanke på att det inte spelats landslagsfotboll på tio månader, och att en del landslag därför inte är så vältrimmade som under ett pågående kval till mästerskap. Det bör rimligen gynna de största lagen.

Frankrike såg starka ut direkt när man vann mot Sverige, och 1-0 var nog egentligen i underkant. Nu får de regerande världsmästarna chansen att följa upp trepoängaren med en tung match på hemmaplan.

Kroatien står för motståndet, och efter förlust med 4-1 mot Portugal är det lite oroliga miner i det kroatiska bygget. Det känns som att man har en del att vässa på, och det är uppenbart att man inte är i samma slag som under världsmästerskapet för två år sedan.

Frankrike är för bra

Frankrike såg som bekant starka ut redan mot Sverige och det återstår att se hur det påverkar elvan inför den andra matchen här. Det finns egentligen ingen anledning att förändra för mycket i laget, även om man ska ha med sig att ett par tunga spelare står utanför hela truppen. Paul Pogba kan exempelvis inte spela, men på mittfältet har Adrian Rabiot och N’Golo Kanté förtjänat att få förtroende. Med en offensiv trio bestående av Olivier Giroud, Kylian Mbappé och Antoinne Griezmann finns det alla möjligheter att fortsätta störa.

Kroatien var direkt usla i sin första match och rimligen behöver Zlatko Dalic nu tänka om lite med startelvan inför den här matchen. I det här skedet är det utan tvekan ett problem att Luka Modric inte finns med, inte minst med tanke på hur viktig han kan vara för laget. Marcelo Brozovic och Ivan Perisic fick inte chansen från start senast, men kan mycket väl starta här. Konstigt vore nästan annars.

Nu finns det visserligen ingen publik på plats, men att Frankrike nu är tillbaka på hemmaplan gör att vi måste hålla laget som klara favoriter. Den starka insatsen mot Sverige vittnar också om att formen redan nu är på plats.

Frankrike att vinna spelas till 1,53 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Frankrike vinner
Odds: 1,53
Bolag: Casumo
Spelstopp: 20:45, tisdag 8 september 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: