Speltips Fredericia – Horsens 22/8: Jämna förutsättningar

Martin Efvergren Publicerat: 22 augusti 2023

FC Fredericia tar emot AC Horsens i den sjätte omgången av den danska andraligan. Matchen spelas tisdag den 22 augusti 2023 med avspark kl 19:00.

Fredericia – Horsens

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

FC Fredericia kommer från en säsong där man inledde svagt, men reste sig under den senare hälften. I grundserien slutade man då näst sist vilket innebar fortsatt spel i nedflyttningsserien. Där reste man sig så med besked och kunde till slut vinna den här serien med fem lag bakom sig.

Den här säsongen har man också inlett ganska lovande. Efter fem spelade matcher i den danska Division 1-serien så står man på nio poäng. Man kommer nu till den här matchen med tre raka segrar om vi räknar in cupvinsten med 8-0 mot Bredballe (!). I lördags bjöd man sedan på nytt målkalas då man besegrade B 93 med hela 5-0 på bortaplan i seriespelet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrikt på sistone

AC Horsens har en motig säsong bakom sig då man åkte ur den danska högstaserien Superliga i våras. I grundserien slutade man tia av tolv lag och i den efterföljande nedflyttningsserien blev man näst sist på grund av sämre målskillnad än Lyngby på placeringen ovanför.

Att komma från en högre serien och anpassa sig till den lägre är ofta svårare än vad det ser ut och nu är det Joakim Perssons uppgift att få AC Horsens på rätt köl igen. Man har dock inte fått någon lysande start på säsongen då man spelat ihop sex poäng på de fem inledande seriematcherna. Därtill föll man hemma mot SönderjyskE i cupen. Efter den cupförlusten ställdes lagen mot varandra igen i seriespelet och då föll Horsens med hela 5-0 borta mot samma motstånd. I helgen kunde man emellertid studsa tillbaka och vinna med 3-1 hemma mot Helsingör.

Inför det här mötet mellan Fredericia och Horsens är förutsättningarna jämna. Hos spelbolagen är det nästan helt jämn oddsmässig fördelning med knapp fördel för gästerna.

Utgången känns oviss även om Fredericia har den något bättre formen samt hemmaplansfördel. Båda lagen kommer från en rad målrikare matcher och jag finner anledning att tro att det kommer göras minst ett par baljor även här. Mitt spel blir att det görs över 2.5 mål samt att båda lagen gör mål till 1.81 gånger pengarna hos Expekt

  Rygga spelet hos Expekt- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.81
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, tisdag 22 augusti 2023
TV: 
Stream: