Speltips Fulham – Brentford 19/8: Jämna förutsättningar

Martin Efvergren Publicerat: 18 augusti 2023

Det är två jämnstarka lag som möts när Fulham tar emot Brentford i den andra omgången av Premier League. Matchen spelas lördag den 19 augusti 2023 med avspark kl 16:00 på Craven Cottage.

Fulham – Brentford

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fulham FC var en pigg nykomling i Premier League förra säsongen. Länge var man med och utmanade om en Europa-plats, men fick till slut nöja sig med en tionde plats i tabellen.

Till den här säsongen har manager Marco Silva fått behålla sin stomme samt adderat ytterligare spets i Raul Jimenez, Adama Traore och Calvin Bassy.

Av dessa var det bara den förstnämnda som kom till spel i premiären borta mot Everton förra helgen. Sett till resultatet blev det en lyckad första match för Fulham då man kunde få med sig en 1-0-seger. Sett till prestationen och matchbilden ska man dock inte vara helt nöjda. Everton var på många sätt det bättre laget, men de saknade skärpan i alla de klara lägen man skapade.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

Brentford FC kommer från en säsong där man på nytt överpresterade sett till förutsättningarna. Det gav till slut en nionde plats med sju poäng ner till tian Fulham.

Nu går man in i en ny säsong där man får klara sig utan sin härförare Ivan Toney som är avstängd ändå till januari. Samtidigt har man tagit in Nathan Collins som ersättare till Pontus Jansson i mittförsvaret.

Thomas Franks manskap stod emellertid att känna igen i premiären hemma mot Tottenham i lördags. Det blev en match där gästerna tilläts ha mycket boll, men där Brentford var vassa i sin omställningar. Det hela slutade 2-2 och det var väl ett rättvist resultatet även om hemmalaget hade flest klara målchanser.

Fulham och Brentford möttes senast i en träningsmatch i juli där de förstnämnda vann med 3-2. Samma resultat blev det i det senaste mötet i Premier League i våras, men då var det hemmalaget Brentford som gick segrande.

Vi har att göra med två jämnstarka lag som alltså slutade nia och tia i ligan förra säsongen. Hos spelbolagen är det också nästan helt jämnt mellan lagen vad gäller odds-sättningen inför den här matchen.

Fulham höll visserligen nollan senast, men någon stabil defensiv insats var det inte. Brentfords möte mot Spurs blev målrikt och det har de senaste matcherna mot Fulham också blivit.

Hemma på Craven Cottage brukar Marco Silvas gäng definitivt inte hålla igen vilket borgar för öppna, underhållande matcher. Jag tror inte att det här blir något undantag och mitt spel blir att det görs över 2.5 mål totalt till 1.95 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.95
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 16:00, lördag 19 augusti 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo