Speltips, Fulham – Rotherham 29/12: Slår tränareffekten in direkt?

Spelbloggare Publicerat: 28 december 2015

Vi tar sikte på bottenstriden i Championship. Fulham har hittat en ny tränare och får besök av ett Rotherham United som fått fart på maskineriet på Carven Cottage. Vi ställer oss frågan; var hamnar poängen?

Testa Titanbet idag: Klicka här för att hämta 1 000 kronor bonus!

De uteblivna resultaten på sistone – nio raka matcher utan vinst – har fått ledningen i Fulham att reagera och serben Slavisa Jokanovic, som under fjolåret förde Watford upp till Premier League, har plockats in för att vända på steken. Kan han lyckas?

Just nu är ju situationen oerhört prekär med tre pinnar ner till det röda tabellområdet, och så stort är även avståndet till just Rotherham, som hittas på säker mark med bättre målskillnad än Bristol City under strecket.

Faktum är att fyra av Rotherhams sex vinster på 23 seriematcher kommit i de sju senaste och 4-0-krossen över tabelljumbon Bolton var den andra i följd; innan dess sopade man undan tabelltrean Hull City på hemmaplan.

Skadesituationerna är oförändrade från senast för båda parter. Positiva besked!

Omedelbar effekt med tränarbytet

Trots Rotherhams uppåtpekande formkurva och fenomenala match mot Bolton, lämnar vi vårt förtroende och polletterna i händerna hos Fulham.

Och visst; det är ett Fulham som inte vunnit på nio raka matcher, men i flera av dessa har man haft rejält med oflyt och som bekant brukar tränarbyten kunna ge positiv effekt omedelbart – och Slavisa Jokanovic, med förflutet i bland annat Watford och Maccabi Tel Aviv, är en tränare att lita på. Mycket kunskap att plocka ur hans rockärm. Tror att Fulham kan få ett stort lyft under honom.

Sedan är Rotherhams facit på bortaplan inte speciellt charmigt heller; fem av de sex senaste matcherna, de två senaste mot konkurrenter på den undre tabellhalvan, har förlorats och i fyra av dessa har man dessutom blivit nollade.

Känns som att Rotherham ställs mot Fulham vid helt fel tidpunkt. Det här kan bli att åka av…

Raka ettan spelas till 2,05 x insatsen hos William Hill.

Speltips:

Speltips: Fulham vinner, rak etta
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 29/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Fulham 2,05 williamhill logo
Oavgjort 3,70 titanbet logo
Rotherham 3,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,76 unibet logo
Under 2,5 mål 2,10 expekt logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: