Speltips Fulham – West Ham 8/4: Londonderby

Martin Efvergren Publicerat: 8 april 2023

Fulham FC gästas av West Ham United i lördagens omgång av Premier League. Matchen spelas den 8 april 2023 med avspark kl 16:00 på Craven Cottage.

Fulham – West Ham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fulham har varit en positiv överraskning i Premier League den här säsongen, men nu har man hamnat i en liten svacka. Räknar vi förlusten mot Manchester United i FA-Cupen så har man förlorat sina fyra senaste matcher. I tabellen har man därmed halkat ner till en tionde plats.

Förlusten mot Man United är också värd att nämna då den blev dyrköpt i och med att både Mitrovic och Willian blev utvisade. De var därmed avstängda i förra helgens bortamöte mot Bournemouth. Där fick man emellertid en bra start med en tidig ledning, men hemmalaget skulle komma tillbaka och vinna efter ett sent avgörande 2-1-mål.

Willian är nu åter tillgänglig för spel, men Mitrovic är fortsatt avstängd.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

West Ham United har inte fått det att lyfta den här säsongen och man alltjämt fast förankrade i bottenskiktet. Förra helgen tog man en viktig seger med 1-0 hemma mot Southampton. Därmed hade man tre segrar på de fyra senaste om vi räknar in Europa League-mötena med Larnaca.

I onsdags gästades man så av ett formstarkt Newcastle som skulle komma att, med besked, ta ner David Moyes och hans manskap på jorden. West Ham öppnade piggt de första minuterna, men Newcastle gjorde sedan mål på sitt första anfall i den sjätte minuten och successivt föll sedan hemmalaget samman. Det blev till slut 5-1 till Newcastle och det är sällan som West Ham förlorar så rejält, i synnerhet på hemmaplan.

När The Hammers senast tog emot Fulham blev det 3-1 till de förstnämnda. Faktum är att Fulham inte har besegrat West Ham sedan 2014.

Förutsättningarna inför det här mötet är nu jämna. Ser vi till oddsen är det nästan helt jämnt skägg.

West Ham är mest pressade medan Fulham kan spela med mindre tyngd på sina axlar. Samtidigt har de fyra raka förluster och totalt elva insläppta mål de dessa matcher.

Det här är en match där West Ham behöver gå för segern och när Fulham är involverade brukar det bli relativt öppna matcher. Sammantaget gör det att jag tror att det kommer göras ett par mål i det här Londonderbyt. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.88 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.88
Bolag: Betinia
Spelstopp: 16:00, lördag 8 april
TV: 
Stream:  viaplay logo