Speltips, Gefle – Helsingborg 3/4: Trött premiär att vänta

Spelbloggare Publicerat: 2 april 2016

Bottentippade Gefle tar emot ett Helsingborg med stora ekonomiska bekymmer på Gavlevallen – och det mesta talar för att det ska bli en mindre underhållande premiärfajt.

Nu är det knappast någonting unikt med att Gefle är tippade att få slåss om kontraktet in i det sista, men de lyckas alltid, på något vis, fixa det. Känns även som att detta spelår kan bli en rätt bekväm resa; inte för att de har blivit bättre, utan för att det finns sämre motståndare i serien, åtminstone på pappret.

Henrik Larssons Helsingborg har tampats med stora ekonomiska bekymmer och fått skeppa ut en del betydande pjäser under transferfönstret. Känslan är att de borde sjunka en del, från den åttondeplatsen som löstes under fjolåret. En som ska bli intressant att följa är den före detta Hammarbyspelaren Linus Hallenius – vad kan han tillföra anfallsspelet?

Det mesta talar för underspelet

Har extremt svårt att se det här bli en speciellt underhållande premiärfajt.

Först och främst har varken Gefle eller HIF imponerat under Svenska Cupen och vänskapsmatcherna. Inte så att de kommer kliva ut med speciellt bra självförtroende, utan istället sannolikt känner lite på varandra.

Och därtill finns ju också premiärnerverna. Kan säkert vara ännu starkare hos HIF, som alltså har en försämrad trupp och en del bekymmer i klubben.

Tror att Gefle kommer vara illa tvungna till att föra spelet under stora perioder – något de har svårt för. Att bortalaget dessutom är nöjda med ett kryss på förhand, vilket de med stor sannolikhet bör kunna lösa, talar även det för att det kan bli ett riktigt sömnpiller.

Tillknäppt, chans- och målsnålt? Det är vad jag tror vi kommer få se på Gavlevallen och under 2,5 mål spelas därför till spelvärda 1,78 x polletterna hos Unibet. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och få 200% extra upp till 1 000 kr i välkomstbonus.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 3/4
TV:  cmorelive logo cmorelivetva logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Gefle 2,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,35 nordicbet logo
Helsingborg 2,96 redbet logo
Över 2,5 mål 2,15 expekt logo
Under 2,5 mål 1,78 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: