Speltips, Genoa – Milan 25/10: Tack och bock, Bethard!

Spelbloggare Publicerat: 24 oktober 2016

Oddssättarna kan inte komma överens inför matchen mellan Genoa och Milan på Stadio Luigi Ferraris – och det lämnar oss en fin värdelucka på handikappmarknaden. Vi lämnar förtroendet i ena sidans händer, men försäkrar oss.

En oerhört intressant fotbollsmatch väntar oss. Hemmastarka Genoa mot ett Milan som flyger fram just nu…

De flesta verkar ense om att Genoa inte håller bättre klass än för mittenstriden i årets Serie A, precis som under fjolåret, och hittills har de skrapat ihop 12 pinnar på åtta matcher, vilket räcker till en tolfteplats. Trenden ser också ut att vara densamma; hemma är man svåra att slå och borta lite svajiga.

Gästande Milan har trashtalkats från alla håll och kanter de senaste åren och inte nått upp i närheten av den klass som den stormakt de varit. Inte heller inför det här spelåret var de speciellt uppsnackade, men som de presterat; i och med 1-0-vinsten hemma mot suveräna Juventus minskade avståndet upp till den nämnda konkurrenten till så lite som två pinnar. En trea skulle således innebära tillfällig serieledning.

För Genoa saknas Serge Gakpe medan Milan har Riccardo Montolivo, Luca Antonelli samt Andrea Bertolacci out.

Milan får förtroendet

Oddsen studsar upp och ner på marknaderna just nu, så här rekommenderar vi att vara snabb med att placera spel.

Spelbolagen lyckas inte komma överens om vilken sida som ska vara favorit; exempelvis dukar Redbet ut 2,02x för Genoa +0 (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – medan Bethard erbjuder exakt dubbelt betalt för samma handikappspel fast till Milans favör.

I min bok är det självklart åt vilket håll värdet hittas – spelen på Milan. Undertecknad är en av dem som ofta tyckt att oddssättare och marknad överskattar dem, men så är absolut inte fallet här.

Visst, Genoa är erkänt hemmastarka – men har faktiskt ”bara” 1-3-0 i den raden det här Serie A-året. Relativt enkelt motstånd också, bortsett från matchen mot Napoli.

Milan har visat att de ska vara i toppen och fajtas. Prestationen mot Juventus förra veckan var briljant och nu har det blivit tre raka vinster och sex raka utan förlust. Vad som imponerat i flera av dessa matcher är effektiviteten framåt – Milans offensiv mår verkligen bra.

Milan +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 2,00 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här! Spelvärde minst 7-8 punkter neråt.

Speltips:

Speltips: Milan +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 25/10
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: