Speltips, Genoa – Perugia 1/12: Cupfotboll öppnar månaden

Spelbloggare Publicerat: 30 november 2016

Veckan bjuder på ännu mer cupfotboll och från Italien och klassiska Coppa Italia vankas det match mellan Genoa och Perugia på Stadio Luigi Ferrari, varifrån vi testar en 1,90-oddsare.

Observera! Avspark redan 18:00.

Den fjärde rundan, 16 klubbar håller på att bli till åtta. Flera av matcherna är redan avverkade och hittills har det varit en hel del blandade resultat – en underdog och två favoriter har avancerat vidare före tisdagens fajter; Cesena, Chievo och Torino.

Givetvis klar hemmafavorit här. En division skiljer lagen åt och Genoa är erkänt hemmastarka. Återstår att se hur hårt de satsar på cupen. Det är dock med bra känsla man kommer hit, då tabellettan tillika dominanten Juventus värjdes undan med 3-1 på just Stadio Luigi Ferrari senast – en arena de ännu, detta spelår, inte förlorat på.

Gästande Perugia fajtas om en plats upp till Serie A. Det är en tajt kamp om topplatserna i serien och för tillfället innehas sjätteplatsen, vilken leder till playoff. Relativt kort avstånd upp till både direktuppflyttningsplatserna och död mark – vartåt barkar det?

Målspelar till 1,90 x smeten

Alltid svårt med cupmatcher, men här är känslan rätt klar – det blir en tajt historia.

Viss rotation borde vi kunna räkna med från Genoa, fastän de har råd att satsa på cupen i och med den position de har i Serie A. Målet är klart; de ska vidare. Drar också fördel av att spela på hemmaplan, var man är stabila.

Gästerna är förvisso med och fajtas om en Serie A-biljett, men undertecknad håller inte dem speciellt högt. Medioker trupp och även om Genoa roterar, är de på nivån under. Finns alltid potential att skrälla, såklart – men då krävs det ett solitt försvarsspel. Tror man tar det säkra före det osäkra; prioriterar defensiven, nästintill ställer upp bussen.

Och samlade försvar, de är alltid svåra att få hål på – oavsett rätt klar kvalitetsskillnad…

En tajt historia, ja.

BLGM – nej spelas till 1,90 x insatsen hos Mybet, som ni får en unik välkomstbonus hos via oss – på 1 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – nej
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, torsdag 1/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: