Speltips, Genoa – Sampdoria 5/1: Kortpartaj i derbyt?

Spelbloggare Publicerat: 5 januari 2016

Tisdagen bjuder på ett derby från Serie A. Genoa tar emot Sampdoria på Stadio Luigi Ferraris och då tror vi på att korten kan komma att falla från skyn, mellan två uppretade och desperata rivaler.

Fortsatt halvdant spelutbud såhär i början av veckan, men detta har alla möjligheter att bli 90 underhållande minuter; inte för att det är två överdrivet starka parter som ställer upp, utan snarare för att det är just – ett derby. Läktarkamp, hårt duellspel och hög intensitet!

Lagen hittas båda två på den undre tabellhalvan, men de som är i värst position är Genoa. Bara två pinnar skiljer dem från nedflyttningsplatserna medan Sampdoria sitter i en relativt bekväm sits med sex pinnar ner till samma område. Spelåret är ändock ett fatalt fiasko hittills.

Genoa hade i en mardrömslik svit innan uppehållet och har radat upp fem förluster efter varandra och man dessutom blivit nollade i tre av dessa. Sampdoria avslutade snudd på lika uselt och hade inför den senaste matchen mot Palermo spelat åtta matcher i följd utan vinst.

Överspelet suttit 5/8 senaste dömda

Här är det, som nämnt, kortfokus från vår sida. Inne på att det här kan spåra ur rejält och med en passande domare på sin plats, i det fall att man sitter på ett överspel på kortmarknaden, kan det bli på tal om en – kortfest.

Ser vi till statistiken snittar Genoas matcher bara 4,4 ost- och 0,8 tomatskivor per match och Sampdorias 5,0 samt 0,3. Runt snittet – de sticker inte ut alls. Ser vi bara till den här faktorn känns förstås Bet365’s lina på 7,5 alldeles för högt satt…

Men ja, det är ju ett derby och de brukar leva sina egna liv; att det smäller på extra hårt när mer än bara poängen är i potten. Rivaliteten väger tungt i denna situation – och dessutom kan vi räkna med att båda parter är extremt uppretade efter de usla resultaten innan jul. Blir som tändvätska på en redan brinnande brasa.

Huvuddomaren heter Paolo Valeri och han brukar sällan tveka på att syna spelarnas regelvidrigheter med korten. I fem av hans åtta senaste dömda matcher har minst åtta kort – rött räknas som två i statistiken hos Bet365 – skickats upp. Inte den typen av domare som sätter nivån speciellt högt.

Överspelet klipper vi till 1,80x.

Speltips:

Speltips: Över 7,5 kort
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 5/1
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Genoa 2,30 betsson logo
Oavgjort 3,30 williamhill logo
Sampdoria 3,55 titanbet logo
Över 2,5 mål 2,16 redbet logo
Under 2,5 mål 1,75 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: