Speltips, Getafe – Rayo Vallecano 23/11: Målspel till dubbelt

Spelbloggare Publicerat: 23 november 2015

Oerhört betydelsefull match för bottenstriden i spanska Primera División väntar i derbyt mellan Getafe och Rayo Vallecano. Vi försöker dubbla insatsen med ett spel på målmarknaden.

Huvudstadsderby, ja – men den stora rivaliteten saknas och det känns mest som vilken veckomatch som helst. Ändock ett bra TV-val för den som vill döda lite tid när det annars är ett tunt spelschema när den nya veckan kommer till oss.

Mer intressant i den bemärkelsen att det är en oerhört betydelsefull match för bottenstriden i tabellen. Ett bottenskikt som är extremt tätt och jämnt just nu, där varje pinne är av absolut största betydelse.

Getafe är på platsen precis ovanför strecket – på samma målskillnad men med fler gjorda mål än Las Palmas under det och endast en pinne ner till jumbon Málaga. Flera platser ovan, men med så lite som tre pinnar emellan, hittas Rayo Vallecano och en förlust för dem här skulle betyda att det börjar bränna rejält underifrån.

Flera defensiva avbräck

Har en rätt klar matchbild uppmålad i skallen – med ett Getafe, som varit vassa hemma på Coliseum Alfonso Pérez, som kommer vilja sätta ton på händelserna direkt från start. De är inför matchen i störst behov av en trea och på hemmaplan ska det bara vara full fart framåt mot en konkurrent som Rayo Vallecano.

Lär öppnas upp ytor då, tänker jag. Trots att bortalaget sannolikt är nöjda med oavgjort på förhand.

Tre av Getafes fem hemmamatcher har bjudit på minst tre baljor och statistiken är densamma i Vallecanos på bortaplan. Förra årets möte dessa två emellan, på samma arena, slutade 1-2 och då fanns det goda möjligheter för fler mål.

På detta – flera avbräck defensivt. För båda parter. Getafe har mittbacken Alexis och ytterbacken Damián Suarez avstängda. Gästerna har också de två spelare borta från backlinjen: Razan Rat och Zé Castro. Dessutom är förstakeepern Toños säsong över med en korsbandsskada. Stora avbräck allihopa.

Överspelet på 2,5-målslinan ska vara knapp favorit kontra undern i min bok. Nu får vi 2,03 x insatsen hos Bet365 för övern och till det är bara bara att skicka in polletterna. Samma spelbolag sänder också matchen i deras utmärkta livestreamingtjänst. Öppna ett konto hos Bet365 och erhåll samtidigt 1 000 kronor i välkomstbonus.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,03 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, måndag 23/11
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Getafe 2,45 mybet logo
Oavgjort 3,40 betway logo
Rayo Vallecano 3,10 unibet logo
Över 2,5 mål 2,03 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 1,91 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: