Speltips Gil Vicente – Porto 24/9: Formstarkt

Simon Pålsson Publicerat: 24 september 2021

FC Porto har öppnat säsongen på ett imponerande vis och måste gälla som favorit borta mot Gil Vicente fredagen den 24 september 2021.

Gil Vicente - FC Porto

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är en minst sagt sen avsparkstid som gäller när FC Porto spelar borta mot Gil Vicente. Matchen kör inte igång förrän 22:15 svensk tid och numera går det som bekant också att strömma portugisisk fotboll via svenska tjänster.

FC Porto tar sig an den här matchen som klara favoriter och med tanke på den starka trend som man har haft på slutet vore det kanske konstigt om så inte vore fallet.

Efter sex spelade ligaomgångar står man på 14 inspelade poäng – med hela 14 gjorda mål framåt och bara tre insläppta.

Sen vet vi att det här är ett lag som kan hålla tätt när man verkligen behöver göra det. Det visade man inte minst mot Atletico Madrid i Champions League, där underspelet vi rekade på förhand kändes helt givet. Mycket riktigt slutade matchen också 0-0.

Nästa vecka spelar man ett minst sagt viktigt möte mot Liverpool på hemmaplan och det vore inte konstigt om tankarna fanns där redan nu, men samtidigt är det här en fredagsmatch som ger en hel helg att vila. FC Porto spelar dessutom på hemmaplan när Liverpool står för motståndet.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Fördel FC Porto igen

FC Porto har också en minst sagt övertygande trend mot Gil Vicente, ett lag som man har fyra raka vinster mot i portugisisk fotboll.

Förra säsongen, både i januari och mars, vann man med 2-0 på bortaplan. Dels när det var ett ligamöte, och dels när man spelade mot varandra i cupen.

FC Porto har också vansinniga 34 raka matcher utan förlust i ligaspelet, även om det var antalet oavgjorda resultat som ställde till det förra året.

Totalt har Gil Vicente bara en vinst på sina 13 senaste matcher mot FC Porto, som också vunnit samtliga övriga tolv matcher. Vansinniga siffror.

FC Porto behöver inte heller vara livrädda för Gil Vicente, som öppnat säsongen med åtta poäng på sex omgångar. Efter två raka vinster i början har man nu fyra raka matcher utan vinst.

Under 3 mål (asian handicap) spelas hur som helst till 1.61 gånger insatsen hos Mr Green. Jag tror inte på en urladdning, utan snarare ett FC Porto som bevakar hem en ledning och trepoängare.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1.61
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 22:15, fredag 24 september 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: