Speltips, Goiás – Santos 9/7: Går emot oddssättarna

Spelbloggare Publicerat: 7 juli 2015

Ont om spelobjekt i den europeiska fotbollen under onsdagen – istället vänder vi blickarna mot Brasilien och Serie A, där viktiga pinnar står på spel i bottenskiktet av tabellen när Santos och Goaís ryker ihop.

Det är två parter vars insatser varit katastrofalt usla under spelåret. Båda var uppe i mittenskiktet under fjolåret, men hittas efter 11 matcher av serien på sjuttonde- respektive artondeplats med tio pinnar vardera.

Goiás inledde faktiskt säsongen på ett fantastiskt bra sätt med två vinster och två oavgjorda – men därefter har man sjunkit som en sten i tabellen. Åtta vinstfria matcher har radats upp, varav fem förlorats. Tränaren Augusto rapporteras redan sitta med ena skinkan utanför stolen och kan mycket väl sparkas inom en kort framtid om resultaten inte kommer, detta redan efter cirka en månad på posten.

Santos känns faktiskt ännu mer som en ännu större besvikelse. Finns potential för en bra position i tabellen, men man har varit genomgående dåliga under säsongen såhär långt, även om den värsta perioden, i alla fall resultatmässigt, är just nu: tre raka förluster – mot Internacional, Fluminese och Gremio – är facit.

Santos mer öppna i sin spelstil

Ångesten ångar rejält inför den här bataljen; två enorma besvikelser som behöver en skjuts uppåt i tabellen snarast. Ofta, när lagen som drabbar samman i den här typen av situationer, kan ångesten bidra till att matcherna blir tillknäppta, chans- och målsnåla. Nu tror jag att det kan bli annorlunda, just på grund av att båda faktiskt inte nöjer sig med att bara klara kontraktet, utan ska nå en klart bättre position än så.

Goiás radar upp målsnåla matcher, men är lite villigare att trycka upp positionerna på hemmaplan, även om bara en av fem klivit över 2,5 mål. Tycker dock att Santos, som är klart mer offensiva i sin filosofi, väger upp detta. Defensivt är man extremt sårbara medan man själva också brukar få pryda målprotokollet: sex av de åtta senaste seriematcherna har bjudit på minst tre baljor.

En del mittfältare borta i båda lägren, dessa avbräck ska inte påverka det väntade utfallet på målproduktionen i matchen märkbart.

Med tanke på Goiás målfacit ska underspelet på 2,5-målslinan vara favorit, men absolut inte så stor som den blivit här. Överspelet är värt en liten pollett till 2,50x hos vår favoritbookie, William Hill.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,50 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 00:30, natten mot torsdag 9/7
TV / Stream:  Visas inte på TV. (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Goias 2,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,20 unibet logo
Santos 3,00 ladbrokes logo
Över 2,5 mål 2,50 williamhill logo
Under 2,5 mål 1,56 superlenny logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: