Speltips, Granada – Málaga 8/4: 1X2-tecken plockas ut

Spelbloggare Publicerat: 7 april 2016

Fredagsunderhållningen från spanska Primera División bjuder Granada och Málaga på – och vi plockar ut ett 1X2-tecken till mer än spelvärda siffror.

Bottenstriden blir bara tätare och tätare för varje vecka som går. Granada, som spelat oavgjort i tre raka matcher, har fått upp huvudet över strecket – men ner under det, till såväl tredje- som nästjumbon är glappet på en pinne. Ner till bottenplacerade Levante – fyra. Ska bli extremt intressant att följa utvecklingen.

Kravbilden på Málaga är att de ska fixa en Europabiljett, eller åtminstone utmana om dem, och helt kört är det inte, men att hämta in åtta pinnar när det återstår sju matcher – 21 poäng att spela om – blir svårt. Nära på en omöjlighet. Det stora problemet är – offensiven. Faktum är att just Granada, nio platser under dem, gjort fler mål. Snittet är faktiskt under en balja per match.

Lite tunt på värdens mittfält – både Fran Rico och Dimitri Foulquier är avstängda efter att ha fått syna för många gula kort. Gästernas anfallare Charles, som stått för 10 av lagets 30 mål, är detsamma.

Kryssat tre matcher i följd

Ett tecken ska alltså plockas ut på 1×2-marknaden – vi lutar åt krysset. Allt talar för att det ska bli en jämn fajt.

Talar ofta för just krysset när det är en bättre part som besöker en sämre. Granada kanske inte är helt nöjda med ett kryss på förhand, men det är långtifrån ett mardrömsresultat – varenda liten pinne kan komma att rädda deras kontrakt till när allt ska summeras.

Gästernas defensiv är solid och nu saknas deras främste spets. Ännu en faktor som talar för att det ska bli en tillknäppt matchbild.

Hela tio av Málagas 31 spelade matcher har slutat oavgjorda, liksom som nu senast mot Espanyol, medan Granada radat upp hela tre kryss i följd.

0-0/1-1 är tänkbara resultat och när Betsson – öppna ett konto hos dem och få en unik bonus via oss på 1 000 kronor och ett gratisspel värt 200 kr – dukar upp hela 3,40x för det oavgjorda resultatet har i alla fall jag svårt att hålla fingrarna borta.

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (UNIK: 1 000 + 200 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 8/4
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Granada 2,30 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,40 betsson logo
Málaga 3,35 redbet logo
Över 2,5 mål 2,30 expekt logo
Under 2,5 mål 1,70 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: