Speltips Granada – Mallorca 26/8: Tät batalj

Martin Efvergren Publicerat: 26 augusti 2023

Nykomlingen Granada är i poängbehov då man gästas av Mallorca i den tredje omgången av La Liga. Matchen spelas lördag den 26 augusti 2023 med avspark kl 19:30.

Granada – Mallorca

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Granada CF är tillbaka i La Liga sedan man vunnit Segunda Division förra säsongen. Paco Lopez tog då över som huvudtränare i november och var en starkt bidragande orsak till den här framgången.

Under sommaren har inga större förändringar skett och man har fått behålla sin skyttekung Myrto Uzuni som gjorde 23 ligamål förra säsongen. Som nykomling är man dock inte sällan beroende av en bra start, men Girona står utan poäng efter de två första omgångarna.

Att det blev förlust i premiären borta mot Atletico Madrid är emellertid inte mycket att säga om. Måndagens insats hemma mot Rayo Vallecano var en större besvikelse då man föll med 2-0 efter två sena mål av gästerna.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Försvarsstarka Mallorca

Real Club Deportivo Mallorca kommer från en säsong där man utmanade om en Europa-plats, men blev till slut tre poäng ifrån en sådan då man slutade på nionde plats i La Liga. Detta var mexikanaren Javier Aguirres första hela säsong som huvudtränare för klubben som måste bedömas som mer än godkänd då man framförallt var väldigt solida i sin defensiv.

Under sommaren har man sålt Kang-in Lee till PSG, men man har också värvat en handfull intressanta spelare för pengarna man fick för sydkoreanen. Bland andra Sergi Darder från Espanyol och Cyle Larin Real Valladolid.

Mallorca har dock inte heller de fått någon flygande start på den här säsongen. I premiären borta mot Las Palmas fick man sig ett 1-1-resultat och förra helgen blev det förlust med 1-0 hemma mot Villarreal.

Förutsättningarna inför det här mötet är nu jämna. I kraft av hemmalag gäller Granada som knappa favoriter till ett odds omkring 2.65.

Båda lagen jagar alltså sin första seger och mycket talar för att det här kommer att bli en jämn och tät batalj. Mallorca satte en väldigt stabil grund förra säsongen och jag tror att man har goda chanser att få med sig en poäng från den här bortamatchen. Mitt spel blir därför X2 samt att det görs under 2.5 mål totalt till 1.97 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:
Speltips: X2 & under 2.5 mål
Odds: 1.97
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:30, lördag 26 augusti 2023
TV: 
Stream:  Cmore