Speltips, Granada – Rayo Vallecano 19/3: Räkna med fart och fläkt

Spelbloggare Publicerat: 18 mars 2016

Rayo Vallecanos matcher är synonyma med underhållning. När de ryker ihop med bottenkonkurrenten Granada, borde målen vara nära till hands.

Knivarna sitter hårt åt både Granada och Rayo Vallecanos strupar – de hittas båda på platserna ovanför det röda tabellområdet; de första med samma målskillnad, men fler mål, än Getafe under det. Vallecano med två plusmål. Förödande att förlora en fajt som denna.

Tveksam form för båda parter. Granada har plockat en pinne på de två senaste matcherna, men hade två raka vinster dessförinnan medan Vallecano, trots flera positiva prestationer, inte vunnit på sex i följd. Fanns en del positivt att plocka ut i 1-1-hemmamatchen mot ett starkt Eibar förra veckan.

Defensiva avbräck

Det är bara att ta fram saxen och klippa överspelen här. Kalasodds är uppdukat av flera spelbolag – undra om siffrorna inte kommer chocksänkas till närmare avspark? Värde, det är hur som helst funnet.

Vi har nämnt det förut; för oss neutrala åskådare vore det en stor förlust för Primera División om Rayo Vallecano skulle trilla ur serien. Inte för att de är speciellt starka, utan för den fantastiskt underhållande fotbollen de spelar. Fart och fläkt är alltid att räkna med när de ena halvan av en match.

En del målsnåla matcher för Granada på sistone, men även de spelar hyfsat offensivt balanserat. Deras matcher snittar 2,9~ baljor/matchen – Vallecanos 3,4~. Och det är framförallt på bortaplan som Vallecanos matcher blir målrika; mycket eftersom man alltid är i en utsatt situation när positionerna försöker pushas upp när motståndarna också vill styra och ställa.

Skadeproblemen är alltjämt stora för Rayo Vallecano, som har flertalet spelare borta – nästan enbart på de defensiva positionerna. Nu är dessutom mittbacken Diego Llorente, som är en mycket viktig pjäs, avstängd. Granada har hela tre spelare avstängda; målvakten Andrés Fernández, mittbacken Lombán samt anfallaren David Barral, men han har ändå bara startar tre fajter detta spelår.

1,85 x insatsen för över 2,5 mål är i klar överkant. Spelas utan att blinka!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:10, lördag 19/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Granada 2,15 expekt logo
Oavgjort 3,60 betway logo
Rayo Vallecano 3,40 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,85 unibet logo
Under 2,5 mål 2,02 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: