Speltips, Granada – Sevilla 3/1: Kan Sevilla bryta mardrömssviten?

Spelbloggare Publicerat: 3 januari 2016

Ett krisande Granada tar emot Sevilla, som tycks ha hittat formen men inte alls fått till det på bortaplan under spelåret, och då testar vi lyckan på 1×2-marknaden.

Efter att ha överlevt i förstadivisionen med kniven mot strupen under fjolåret – målskillnaden höll dem över strecket – är Granada extremt illa ute i kampen om ett nytt kontrakt. Man har sjunkit ner till det röda tabellområdet, är tredjejumbo, och har just nu en pinne upp till säker mark. Det ser onekligen illa ut.

För Sevilla är problemen stora – på bortaplan. Hemma avverkar man motstånd efter motstånd, håller nolla efter nolla – borta har man inte vunnit en enda av åtta matcher, kryssat fem och förlorat tre. Och ja, då räcker man inte till för toppstriden; fast med flera positiva resultat efter varandra på sistone har man ändå skapat kontakt med Europaplatserna, och just nu skiljer så lite som en pinne upp dit.

Plockar första bortatrean

Åtta bortamatcher utan vinst i serien. Då kanske det kan tyckas naivt att tro att Sevilla ska kamma hem alla pinnarna här, men till 1,88 x insatsen för det tycker vi ändå att ett spel på dem är mer än motiverat.

Det borde bara vara en tidsfråga innan även bortaresultaten kommer för Sevilla. Blir såklart lite av en spärr, men som Granada uppträtt på sistone ska man ha en stor möjlighet att bryta den här mardrömssviten. Man har trots allt 6-2-0 i formraden och i alla dessa sex segrar har även nollan hållits.

0-2 hemma mot Celta Vigo för Granada var kanske inte ett oväntat resultat, men total uddlöshet visades upp och den matchen följdes upp av en 1-4-torsk borta mot bottenkonkurrenten Las Palmas senast. En kolossalt usel prestation.

Nu saknar värden dessutom sin ordinarie vänsterback Cristiano Biraghi efter att han fått syna det röda kortet senast. Rätt tufft avbräck och det är aldrig optimalt att behöva rotera runt i backlinjen. Sevillas skadesituation är förändrad.

Inte så att man skickar in hus och bil på Sevilla här, men till 1,88x är det utan tvekan värt att investera i den raka tvåan.

Speltips:

Speltips: Sevilla -0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, söndag 3/1
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Granada 4,50 unibet logo
Oavgjort 3,65 titanbet logo
Sevilla 1,87 betstarsknapp logo
Över 2,5 mål 2,02 unibet logo
Under 2,5 mål 1,87 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: