Speltips, Granville – Marseille 3/3: Total klasskillnad

Spelbloggare Publicerat: 3 mars 2016

Granville, från femtedivisionen, har nått ända till kvartsfinalen i franska cupen, men nu väntar det i särklass tuffaste hindret hittills, Marseille – och då kan det väl bara sluta på ett sätt?

Det är bara ett höja på hatten för Granville, som hittills värjt undan fem hinder här i cupen – senast Bourg en Bresse 01 från Ligue 2. 0-0 var resultatet efter fulltid, för att man sedan skulle skrälla till det på övertid.

Annars vet vi inte så mycket om klubben. De slåss just nu för avancemang från CFA 2, grupp A, femtedivisionen, där andraplatsen innehas. Förra året var det nära och nu är de närmast i en identisk situation.

Marseille är en av de största besvikelserna i den franska klubbfotbollens finrum. Tippade i toppen, att eventuellt kunna plocka en CL-biljett, till att vara placerade på trettondeplatsen, men eftersom mittenskiktet är så pass tätt i serien, lever fortfarande hoppet om att till och med kunna studsa upp i topp tre.

HT/FT-spel

Det är klart att Granvillespelarnas motivation och puls är upphöjd till max inför den här fajten – mycket större än såhär blir det inte, men klasskillnaden borde vara så pass stor att Marseille ändå ska vinna bekvämt.

Rotation kommer vi få se från Marseilles sida, men cupen är av betydelse – det har de visat i såväl ord som handling. Och även fast de ställer ut en till delar b-betonad startelva, är den flera snäpp starkare än Granvilles. Förstås. Det tål att nämnas på nytt – de spelar ju faktiskt i femtedivisionen.

Inte heller har Granville fördel av att spela på hemmaplan, vilket är lätt att tänka i och med att de står som värdlag. Matchen spelas i Caen, på Stade Michel d’Ornano, alltså neutral plan.

Nu känns det som att vi kommit så pass långt i cupen att de extrema skrällarna kan uteslutas. Marseille att leda i halvtid och vinna efter fulltid spelas till 1,62 x insatsen hos Ladbrokes – ett spel som helt enkelt borde sitta.

Speltips:

Speltips: 2/2 (halvtid/fulltid)
Odds: 1,62 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp: 21:00, torsdag 3/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Granville 19,50 betsson logo
Oavgjort 7,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Marseille 1,18 ladbrokes logo
Över 2,5 mål 1,55 mybet logo
Under 2,5 mål 2,45 expekt logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: