Speltips Green Bay Packers – Los Angeles Rams 16/1: NFL-slutspel

Spelbloggare Publicerat: 15 januari 2021

Brwa Pishdari rekar inför NFL-slutspelet som fortsätter den 16 januari när Green Bay Packers möter LA Rams på hemmaplan.

Green Bay Packers - LA Rams

För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

På lördagskvällen är det dags för mitt kära Green Bay att gå in i rampljuset då de tar emot Los Angeles Rams i divisional round.

Green bay och Kansas var Nr.1 Seed i sina konferenser och det innebär att man hoppar över Wild Card Round. Green bay slutade för andra året i rad med en record på 13-3. Aaron Rodgers kommer vinna MVP och om Green Bays defense kommer upp till en någorlunda nivå så kommer de vara väldigt svårslagna.

Los Angeles Rams kommer in i matchen med ett stort självförtroende efter att ha besegrat Seattle Seahawks på bortaplan med 20-30. Los Angeles har en ganska medioker offensiv, mycket p.g.a. deras Quarterback, Jared Goff. Deras defensiv var enligt statistik, och enligt mig, överlägset bäst i ligan. För att kunna vinna mot Green bay måste man ‘’establish the run’’, som amerikanerna brukar säga.

Cam Akers kan vara skillnaden

Cam Akers är en av de bästa unga runningbacksen i ligan och inte minst visade han det mot Seahawks där han sprang för 131 yards på 28 försök. Stor anledning tillsammans med Los Angeles defense att de lyckades skrälla borta mot Seahawks. Los Angeles låg sexa i ligan och snittade 30.4 rushing försök per match. Mot seahawks hade man 43 totala försök!

Green Bay var stora delar av säsongen ett av de sämsta lagen i NFL mot rushing. Statistiskt och i själva matcherna såg det rent ut sagt förfärligt ut. De höjde sig sista matcherna så statistiken förbättrades, men i det stora hela var de i mitten eller på nedre delen av NFL i rushing stats kategorin.

Los Angeles Rams kommer in i den här matchen som underdog vilket är förståeligt. För att vinna måste deras defense spela på en väldigt hög nivå och de måste förlita sig på deras springspel. Jared Goff opererade höger tumme vilket även är hans kasttumme. Backupen skadade sig sist och det är Goff som får spela igen. Los Angeles sprang 43 gånger mot Seahakws och Cam Akers sprang 28 av de 43 gångerna. De måste spela på ett liknande sätt för att vinna imorgon kväll!

Speltips: Cam Akers över 16.5 spring försök 1.83 på bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter!

Speltips:

Speltips: Cam Akers över 16,5 springförsök
Odds: 1,83
Bolag: bet365
Spelstopp: 22:35, lördag 16 januari 2021
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: