Speltips Grekland – Sverige 8/9: Nyckelmatch i VM-kvalet

Rasim Reiz Publicerat: 6 september 2021

Rasim Reiz rekar inför matchen mellan Sverige och Grekland i VM-kvalet. En svensk trepoängare skulle innebära att VM 2022 i Qatar närmar sig.

BOOSTADE ODDS: Gör Alexander Isak mål mot Grekland? Läs mer här!

Grekland - Sverige

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

VM-kvalet rullar vidare i veckan och Sverige tar sig ner till Grekland för som gruppetta just nu fyllda med självförtroende efter blytunga segern mot Spanien.

Jag var på plats på Friends Arena när Sverige gjorde kanske den bästa insatsen jag har sett ett svenskt landslag göra på väldigt många år. Det var fart kombinerat med mod och hög press där firma Isak – Kulusevski var fantastiska. Nu väntar Grekland på bortaplan och det var väl den här matchen som skulle vara nyckeln i den här gruppen, men efter segern mot Spanien så har Sverige ett grymt utgångsläge för att redan bli klara för VM i Qatar innan den sista matchen mot Spanien i gruppen.

Det är ett Sverige som kommer till den här matchen fyllda med självförtroende. Ett avbräck i Albin Ekdal som är skadad där antingen Svanberg/Cajuste ersätter, Vilket känns på förhand riktigt bra. Det är aldrig lätt att efter en match som mot Spanien bara fortsätta på den inslagna vägen, så här handlar det mycket om det mentala och hur Janne Andersson får i gång sitt lag igen. Matchplanen har han nog ganska redo och nu handlar det om att luckra upp Grekland och såra ett lag som har haft många problem senaste åren.

Grekland har inte direkt blomstrat den europeiska fotbollen senaste åren där tränarbyten och interna stridigheter varit vanligare än vinsterna på fotbollsplanen. Supportrarna har tröttnat och det är knappast fulla läktare vi pratar om längre när Grekland spelar. Man har dock alltid kunna lita på sin defensiv och den nederländska tränaren John van´t Schip har väl försökt bygga vidare på det i någon 5-3-2 uppställning.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rasim Reiz rekar inför matchen

Jag tror vi får se ett Sverige som kontrollerar matchbilden och med tålamod och finess längst fram bör man få utdelning då man har Isak-Kulusevski i stor form just nu. Grekland ska inte kunna störa Sverige här är min känsla men det handlar om disciplin från Sveriges sida och att inte ge något gratis till Grekerna.

Ser vi på spelmarknaden så är Sverige favoriter att vinna matchen och jag tror man göra det om man får matchen dit man vill, Grekland måste framåt och börja vinna matcher om man ska ha någon chans i gruppen och jag tror det kommer finnas finna ytor för att göra några mål här.

Jag väljer att spela lite vågat men förhoppningsvis kan vi få se några mål från ett desperat Grekland och ett sylvasst Sverige offensivt.

Över 2,5 mål i matchen till trevliga 2,50 på Betsson klickar jag i inför matchen .

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,50
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20.45, onsdag 8 september 2021
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: