Speltips, Gremio – Vasco da Gama 11/7: Klasskillnad i brasilianska Serie A

Spelbloggare Publicerat: 11 juli 2015

Toppen mot botten i brasilianska Serie A – tredjeplacerade Gremio ställs mot nästjumbon Vasco da Gama på hemmaplan och då borde man kunna lösa en stabil trea.

Väntade skikt av tabellen båda dessa hittas. Gremio visade klassen i fjol och känslan är att man fortsätter växa. Förvisso jämnt i toppen och beroende på resultat i en enskild match kan man såväl sjunka som studsa upp flera platser. Bara 12 matcher spelade, men känslan är att toppen och botten börjar formas. Gremio har resultatraden 7-3-2 och är med den trea i tabellen.

Vi vänder upp och ner på tabellen och tittar till Vasco da Gama, som är nykomlingar i Serie A efter tredjeplatsen i andradivisionen förra året. Ingen större skräll att man skulle få det svårt – man är nästjumbo med helt omvänd resultatrad från Gremio: 2-3-7. Allt annat än kört, men visst ska det en del till för att kontraktet ska fixas.

Gästerna kommer till spel utan försvararen Nei samt målvakten Martín Silva, som är skadad sedan en tid tillbaka. Gremio saknar endast Gabriel och Ramiro – inga större förluster. Bra skadelägen för båda parter som det ser ut, men rapporterna är inte hundraprocentiga och vi får avvakta till närmare innan avspark innan detta spikas.

Förlorade med 0-4 senast

Håller Gremio som självklara storfavoriter, ännu större än oddssättarna antyder och de lär justera oddsen lite innan avspark. Finns få saker som talar för att Vasco ska kunna skrälla på Arena do Gremio – en klar hemmavinst borde vänta runt hörnet.

Dels råder klasskillnad mellan parterna. Gremio är i toppen för att stanna, Vasco i botten för dito – och då är det också en serie där det skiljer en hel del mellan de bästa och sämsta. Kan ses på det stora gap som redan, efter 12 matcher, skapats.

Sedan är det hemma-/bortafaktorn. Gremio är urstarka på hemmaplan och har 5-1-0 i den kolumnen – Vasco har 0-1-4 borta. Lite typiskt för en nykomling att vara relativt starka hemma, klart sämre borta.

Gästerna fick storspö hemma mot Sao Paolo med 0-4 senast och får svårt att ladda om när spelschemat är så pass tätt. Inte så att Gremio kommer från någon kalasprestation heller, men överlag ser de formstarka ut och ja, det mesta talar för en stabil etta här. Mer analyserande än så krävs ibland inte.

Gremio -1,0 mål asian handicap (pengarna tillbaka vid uddamålsvinst) spelas med glädje till 1,83x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Gremio -1,0 mål asian handicap
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 23:30, lördag 11/7
TV / Stream:  tvfyrasport logo tv4sport logo (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.
Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Gremio 1,45 titanbet logo
Oavgjort 4,20 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Vasco da Gama 7,85 betsson logo
Över 2,5 mål 2,20 ladbrokes logo
Under 2,5 mål 1,70

 

Oddsens motsvarighet i procent: