Speltips, Häcken – Falkenberg 6/11: Hälsar Allsvenskan adjö med ett målpartaj?

Spelbloggare Publicerat: 5 november 2016

Allsvenskan ska avslutas och på Bravida Arena väntar en helt betydelselös match mellan Häcken och Falkenberg. Vi räknar iskallt med full rulle och investerar i ett målobjekt till strax över dubbelt betalt.

När man plockar tio pinnar på 29 matcher, då blir kontraktet inte förlängt. Det är alldeles uppenbart att Falkenberg inte håller klass för spel i Allsvenskan och det faktum att de får starta om i Superettande kommande spelår har accepterats sedan flera månader tillbaka. Dock imponerande med den moral som visas upp; FFF försöker ändå, trots att det sällan räcker till.

Häcken är en av årets största besvikelser i årets allsvenska upplaga. Från att ha varit en av de starkare kandidaterna på den övre tabellhalvan – även som utmanare om Europabiljetterna – till att nu parkera på en anonym elfteplats, trots en stark vår. Inför den här matchen har sex matcher utan vinst radats upp efter varandra, två kryss och fyra förluster.

Det är tunt på FFF:s mittfält inför matchen; både Thomas Drage och Christoffer Carlsson är avstängda.

Målen nära till hands

Enstaka platser uppåt eller neråt, det är vad som är på spel för Häcken. Med andra ord; i praktiken ingenting. Nu väntar sista matchen för säsongen, på hemmaplan och inför en uppretad publik. Räkna med att Häcken kommer vilja bjuda till; ner med pedalen – full fart framåt!

Offensivt är de ju oerhört vassa också, Häcken. Ofta inblandade i rena målfesterna.

Och nu står inte bara seriens sämsta lag på andra sidan planhalvan, utan också det i särklass värsta försvaret. Smällarna kommer en efter en och man faller ofta ihop sent i matcherna. Släpper in mål i massor, medan det finns viss klass framåt. Jesper Karlsson, född 1998, är den mest framstående och han vill säkerligen visa upp sig – klubbarna står, som bekant, i kö efter honom.

Avbräcken på FFF:s mittfält påverkar defensiven klart mer än offensiven också…

Båda parter kommer hit med en lättsam attityd och då är målen alltid nära till hands, framförallt när de har deras främsta kvalitéer framåt och läcker bakåt.

Över 3,5 mål spelas till 2,05 x insatsen hos Bwin, som ni får 250 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 6/11
TV:  Visas inte på TV. (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: