Speltips Häcken – Norrköping 11/3: Svenska Cupen

Martin Efvergren Publicerat: 10 mars 2023

BK Häcken och IFK Norrköping gör upp i kvartsfinalen av Svenska Cupen. Matchen spelas lördagen den 11 mars 2023 med avspark kl 16:00 på Bravida Arena.

Häcken – Norrköping

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

De regerande svenska mästarna BK Häcken har, bortsett från Alexander Jeremejeff fått behålla hela stommen från höstens guldlag. Det hör inte till vanligheterna i allsvenskan och det har säkerligen också bidragit till att man har sett väldigt samspelta och redo redan från uppstarten av den här säsongen.

I Svenska Cupen inledde man med att köra över både J-Södra och Trollhättan med 5-0 respektive 6-1. Det var förstås två matcher som man förväntades vinna men sättet man gjorde det på var minst sagt övertygande.

Förra helgen väntade så en gruppfinal hemma mot Halmstad och där blev det jämnare. Gästerna försvarade sig väl i en match som dominerades stort av Häcken. Göteborgslaget vann till slut med 2-1, men spelmässigt var inte lika jämnt som resultatet antyder.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Häcken

IFK Norrköping kommer från en motig säsong och det har gnisslat en del även under den här försäsongen. Glen Riddersholm tog över laget i höstas och har försökt sätta sin prägel utan att riktigt ha lyckats.

Därför var det säkerligen en oerhört skön känsla för hela klubben att gruppspelet i Svenska Cupen till slut blev en framgång. Detta då den avslutande bortamatchen mot IFK Göteborg förra helgen blev något av en urladdning. Norrköping vann med 4-0 i en match där man plötsligt fick allt att stämma.

Dessförinnan hade Peking med nöd och näppe lyckats ta en poäng i hemmamötet mot Utsikten. Man vände då ett 3-1-underläge till 3-3 i matchens slutminuter och hade man inte lyckats med det hade läget säkerligen sett betydligt dystrare ut idag.

Hursomhelst har Norrköping en bra bit kvar till den jämnhöga nivå som Häcken besitter. Man slog ett Blåvitt spillror, en seger som betydde mycket för Norrköpings självförtroende men som delvis berodde på att man mötte ett lag i disharmoni.

Häcken har i mitt tycke sett starkast ut av alla lag i Svenska Cupens gruppspel. Jag har därför väldigt svårt att se något annat än att man kommer att gå segrande ur den här kampen. Mitt spel blir därför en rak etta, att BK Häcken vinner till 1.83 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos CampoBet – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Häcken vinner
Odds: 1.83
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:00, lördag 11 mars
TV: 
Stream:  cmoreplay logo