Speltips, Halmstad – Sirius 24/10: Stort oddsdropp till trots – finns värdet kvar?

Spelbloggare Publicerat: 23 oktober 2016

Chocksänkt odds till trots, vi hittar fortfarande stort spelvärde inför matchen mellan Halmstad och Sirius, som ska slåss om tre helt fundamentala pinnar i Superettans toppenstrid. Hos vilka hamnar de?

Trean mot ettan.

Suveräna Sirius var nära allsvenskt spel redan förra året, och hyfsat nära innan dess – nu talar dock allt för att Uppsalaklubben studsar upp i finrummet för deras fjärde säsong där någonsin. Och visst är det ett lag som Allsvenskan skulle må bra av?

Hela sju pinnar skiljer ner till just Halmstad på kvalplatsen och vid händelse av minst kryss här, så blir det säkrat – avancemanget. Med andra ord är det, för deras del, upplagt för fest på Örjans Vall.

Halmstad har stått starka merparten av spelåret, men verkar ha fått frossa och tappat den där andraplatsen, som också leder direkt upp i seriesystemet, till AFC United efter 1-2-förlusten borta mot GAIS senast – den tredje raka matchen utan vinst. Annars bara två vinster på de sju senaste matcherna, vilket inte alls räcker för en toppjakt.

Tvåan spelas

Den raka tvåan har varit uppe och nosat i siffror en bit över 3,00x – nu är den nedtryckt i 2,60 x insatsen. Missade att skicka upp den innan, men den viktiga frågan kvarstår; finns värdet kvar i spelen till deras favör? Undertecknad menar – ja.

På hemmaplan brukar HBK vara solida, men här är formen och självförtroendet stukat. En del frossa också. 1-2-torsken borta mot GAIS senast var under all möjlig kritik. Krävs mer att ett lag som jagar en allsvensk biljett, i synnerhet i det här skedet av spelåret.

För Sirius rullar allt på problemfritt. 4-1-kross av Örgryte senast och dessförinnan en stabil 2-0-seger borta över Trelleborg. Laget mår bra och ännu har vi inte fått se ett enda tecken på frossa. Kör ända in i kaklet?

Krysset räcker, som nämnt, för Sirius – men i och med att Halmstad lär pusha upp positionerna rejält om det skulle stå oavgjort en bit in i andra halvlek, skulle också fina möjligheter för Sirius att sätta spiken i kistan dyka upp.

Den raka tvåan spelas till 2,60 x insatsen hos Betway, som ni får en unik välkomstbonus hos – på 1 500 kronor!

Speltips:

Speltips: Sirius vinner, rak tvåa
Odds: 2,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 24/10
TV:  tvfyrasport logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: