Speltips, Hammarby – Ljungskile 29/2: Måstematch i cupen

Spelbloggare Publicerat: 28 februari 2016

Gruppspelspremiären i Svenska Cupen blev en stor besvikelse för Hammarby och stockholmarna är pressade att kamma fullt när Ljungskile kommer på besök till Tele2 Arena. Lyckas de? Vi är tveksamma.

Grupp 6:

1. Syrianska, 2: 1-1-0, 4p, +1
2. Djurgården, 2: 1-0-1, 3p, +0
3. Hammarby, 1: 0-1-0, 1p, +0
4. Ljungskile, 1: 0-0-1, 0p, -1

Det är inte ett måste, men tre pinnar är absolut att föredra i rådande situation, precis som för Ljungskile – men i och med det stora favoritskapet är pressen ändock på just Hammarby. Syrianska skrällde till det mot Djurgården på Södertälje Fotbollsarena och ett oönskat resultat här skulle faktiskt kunna innebära att slutspelsbiljetten kommer lämnas ut på Strömsvallen. Vem kunde trott det på förhand?

LSK kan hålla jämnt strå

När Hammarby huserade i Superettan hade man stora problem med LSK – och hamnade i en skum bortatrend. Faktum är att det sedan 2008 bara blivit en hemmavinst på 13 inbördes matcher, vilken också tilldelades Ljungskile. Av alla dessa matcher har HIF vunnit tre, alla med uddamålet.

Tror det kan bli tätt på nytt. Hammarby fick inte maskineriet att rulla på mot Syrianska och siffrorna skrevs 0-0 på Tele2 Arena. Kvalitén i stockholmarnas trupp kan diskuteras – det skulle inte förvåna om de hamnade i bottenstriden, eller i alla fall en bra bit ner på den undre tabellhalvan, under det allsvenska spelåret.

LSK i sin tur. De stod upp suveränt mot DIF och höll motståndarna borta från att skapa de heta målchanserna. Dock blev matchbilden mer öppen efter att keepern August Strömberg tappade in bollen i eget mål en bit in i andra halvlek. Slutade med en 1-2 förlust till slut.

På det fysiska planet borde Hammarby kunna få problem med Ljungskile och undertecknad skulle inte bli förvånad om det här skulle sluta oavgjort eller till och med – med en bortavinst. Tätt och jämnt blir det i alla fall.

Ljungskile +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsförlust – spelas till dubbelt betalt.

Speltips:

Speltips: Ljungskile +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 29/2
TV:  cmorefotboll logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Hammarby 1,50 williamhill logo
Oavgjort 4,50 unibet logo
Ljungskile 6,50 mybet logo
Över 2,5 mål 1,70 bwin logo
Under 2,5 mål 2,10 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: