Speltips Haninge – Sollentuna 12/9: Division 1 – världens bästa serie

Rasim Reiz Publicerat: 7 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

IFK Hanninge spelar hemma mot Sollentuna FK i Division 1 Norra lördagen den 12 september 2020. Rasim Reiz rekar med odds inför matchen.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Toppmatch i världens vackraste serie, Division 1 Norra. Två av seriens formstarkaste lag drabbar samman på Torvalla IP.

Senast lagen möttes så drog Sollentuna det längsta strået ute på vackra Sollentunavallen med 2-1, och det firades med hummer och fint vin med bra årgångar från Edsviken samt en hel del nya följare på twitter.

Inför den här matchen kommer Sollentuna obesegrade i 10 omgångar, varav 8 vinster med cupen inräknat. Man kan säga att Christer Mattiasson och Rebaz Hassan sitter tryggt på bussen och sneglar uppåt i tabellen när man sätter sig ombord och tar sig an trafiken mot Haninge.

I Haninge väntar inte bara en no-go zon som det stod i Expressen för i form av Brandbergen utan också seriens vassaste målskytt och skytteligaledaren på 15 mål, Ashley Coffey som är tillbaka efter avstänging.

Bakom sig har kanske en av seriens bästa spelare i form av Marijan Cosic som gjort 9 mål och stundtals varit fullständigt briljant. Det här är två spelare som på egen hand kan avgöra matcher och det har nog satt ett och ett annat ostron i halsen på Sollentuna spelarna.

Odds på Division 1

Haninge vid seger kan haka på den absoluta toppen i tabellen där just nu Vasalund går från klarhet till klarhet med halva säsongen kvar. Sollentuna däremot kan gå om Haninge och upp på en andraplats vid vinst och det lockar nog många bettingproffs där ute i stugorna att klicka i den raka 2:an på bortalaget.

Jag har lite andra tankar kring den här matchen, där jag tycker att Haninge är ett bättre fotbollslag i grunden och vid en riktigt bra prestation är de riktigt svårslagna i den här serien. Hemma har man bara en förlust och den mot tuffa Vasalund.

Jag kommer klicka rak hemmaseger för Haninge till hela 2,25 gånger smeten på Unibet och luta mig tillbaka och se en riktigt bra match mellan två riktigt bra lag i världens bästa serie!

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: IFK Haninge vinner
Odds: 2,25
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, lördag 12 september 2020

Jämför odds: