Speltips, Hannover 96 – Bayern München 19/12: Bwin sticker ut hakan

Spelbloggare Publicerat: 18 december 2015

Hannover 96, som slåss med näbbar och klor för kontraktet i förstadivisionen, får besök av dominanterna, maskinen Bayern München under lördagen – och då testar vi ett hörnspel.

Och visst verkar det som att de här näbbarna och klorna måste vässas till rejält om kontraktet ska säkras. Med bleka 14 pinnar på 16 matcher är man placerade på kvalplatsen, med sämre målskillnad än Frankfurt precis ovanför strecket och två pinnar ner till jumbon Stuttgart. Bottenstriden är tät, extremt svår att förutspå. Att man skulle ta ett avstamp därifrån mot Bayern? Nja.

Gladbach visade förvisso att Bayern München är inte är omöjliga att slå när de vann över dominanterna i början av månaden, men det var också mästarnas första förlust för året – resultatraden står i fantastiska 14-1-1. Glappet ner till tvåan Borussia Dortmund är ”bara” på fem pinnar, men att Bayern skulle tappa det? Inte en chans.

20 punkter över näst bäst betalande konkurrent

Faller inte för något spelobjekt på resultatmarknaderna. Bayern är flera snäpp bättre, men haft lite svårt att skapa klara målchanser på sistone och den raka tvåan kan förstås inte synas till så lite som 1,22x…

Istället – hörnfokus.

På hörnfronten har Hannover varit snåla hemma på Niedersachsenstadion, men till största del handlar det om tillfälligheter. Förra året skapade man relativt mycket av den varan, och på bortaplan snittar man 4,9 stycken framåt mot 3,3 på hemmaplan. Siffror som kommer jämnas ut.

Tror dessutom man är medvetna om att fasta situationer är ett av få områden där man kan såra Bayern…

Detta och förra spelåret inräknat snittar Bayerns motståndare, när de spelade på hemmaplan, 2,8 hörnsparkar. Nu har den tyska maskinen matchats hårt på sistone, detta blir den tredje matchen på en vecka, och det kanske inte finns ork att hålla uppe samma tydliga dominans som man annars brukar.

Hannovers hörnlina är på 2,5 – en lina som Bayerns motståndare löst i fyra raka av deras bortamatcher.

Om Bayern dessutom, vilket inte skulle förvåna alls, få in en tidig ledningsbalja – då lär Hannover i alla fall försöka pusha upp positionerna något. En värd vars spel inte imponerat alls på sistone borde vara medvetna om betydelsen av att skapa fasta situationer i en match som denna…

Hannover över 2,5 hörnor finns till 1,87x hos Bwin och det spelas. Konkurrenten som erbjuder näst bäst odds för överspelet är nere på 1,67x.

Speltips:

Speltips: Hannover över 2,5 hörnor
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 15:30, lördag 19/12
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Hannover 96 17,00 titanbet logo
Oavgjort 7,00 betsafe logo
Bayern München 1,22 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,51 redbet logo
Under 2,5 mål 2,75 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: