Speltips, Hannover 96 – Hertha Berlin 6/11: Vi är säkra på vår sak

Spelbloggare Publicerat: 5 november 2015

Det skiljer förvisso sex pinnar i tabellen, men det kan tyckas missvisande och på hemmaplan ska Hannover 96 utan tvekan vara favoriter mot Hertha Berlin – oddssättarna instämmer inte.

Snabblänkar: Oddsen | Speltipset | Läsarnas röst | Statistiken | Startelvorna

Sannolikt få som trodde att Hertha Berlin skulle vara uppe och fajtas bland Europaplatserna 11 matcher in i serien, men sjätteplatsen innehas och det är över all förväntan. I min bok är de över ett helt spelår undre halvan-material, eventuellt mittendito.

Mer väntad start från Hannover, även om man inte helt nått upp i nivå. Skramlat ihop en pinne per match i snitt och mer kan absolut krävas – dock är det i samma skikt som man hamnade på i fjol, det precis ovanför de negativa kvalplatserna.

Inte mycket att nämnda på frånvarofronten åt varken det ena eller andra hållet. Positiva besked. Hannovers Hiroshi Kiyotake har haft en tuff strid mot klockan under veckan, men det verkar som att han ska kunna medverka här.

Hannover bör vara favorit

Här är det helt enkelt bara att tacka för spelvärdet.

Åtta platser och sex pinnar – det är förstås rätt mycket efter 11 spelade matcher, i ett annars hyfsat jämnt mittenskikt av Bundesliga. Men undertecknad skulle bli förvånad om det skiljde speciellt mycket när spelåret ska summeras. I grund och botten är det här två jämna parter.

Och nu har ena parten hemmaplan.

På det – känslan är att de kan snurra in i helt olikt pekande formkurvor. Hannover har växt efter en usel seriestart; vunnit tre av de fyra senaste matcherna och spelade dessförinnan 1-1 borta (!) mot Wolfsburg. Nu senast stod man för en stark andra halvlek där 0-1 vändes till 2-1 borta mot ett helt okej Hamburger.

Hertha Berlin, då? Knappast så att formen är katastrofal, men man åkte på en rejäl propp förra veckan. Förlustsiffrorna skrevs 1-4 mot Borussia M’gladbach – på hemmaplan. Värdelös prestation. Bortaraden över hela spelåret är okej, men innan 1-0-vinsten över Ingolstadt hade man tre förluster och ett kryss i raden.

Att vi får 1,98x för att Hannover ska vinna med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort – som nämnt: det är bara att tacka för spelvärdet.

Speltips:

Speltips: Hannover 96 0.0 (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 6/11
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Hannover 96 2,70 titanbet logo
Oavgjort 3,30 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Hertha Berlin 2,75 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,20 expekt logo
Under 2,5 mål 1,75 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: