Speltips, Hellas Verona – Fiorentina 28/10: Hittar Violerna tillbaka?

Spelbloggare Publicerat: 28 oktober 2015

Mycket cupfotboll just nu, men här tar vi oss till den italienska förstadivisionen – Serie A. Hellas Verona tar emot Fiorentina och vi har hittat en vinnare.

Fiorentina kämpar med att återfinna den fina formen man hade i början av spelåret – just nu står Violerna på tredjeplatsen i Serie A och är sist i sin EL-grupp, dock i en tät och jämn sådan. Helt öppet om biljetterna till slutspelet.

Över det hela måste Fiorentina ändå erkännas ha varit bra; stått för flera fenomenala insatser och 18 pinnar på nio matcher är över förväntan. Klart nedåt pekande form nu dock; tre 1-2-förluster i följd, två av dessa i serien och en i EL – mot Napoli, Lech Poznan respektive Roma.

Löjligt jämnt är det uppe i tabelltoppen just nu och Fiorentina pekas ut som en stark kandidat till scudetton. Mellan ettan Inter (en match mer spelad) och femman Lazio skiljer så lite som tre pinnar – och då har ändå nio matcher hunnit spelas.

I en annan ände av tabellen finner vi Hellas Verona, på nästjumboplatsen. Har inte sett bra ut alls – enda positiva är väl att man varit relativt svåra att slå: noll vinster, fem kryss och fyra förluster. Dock ensamma att ha en nolla i vinstkolumnen och det är mindre smickrande fakta…

På tiden att pinnarna sopas ihop – känslan är att bottenkvartetten håller på att halka ifrån mitten. Man står på bättre målskillnad än tabelljumbon Carpi och har två pinnar upp till säker mark.

Vunnit de två senaste identiska matcherna

En perfekt chans för Fiorentina att åter hitta tillbaka till vinnarspåret, att ingjuta lite självförtroende i truppen. Genomgående katastrofalt har det dessutom inte sett ut i de här tre förlustmatcherna och känslan är att oddssättarna övervärderar betydelsen av den här lilla formdippen.

För Hellas Verona – de har inte sett bra ut. Nu senast nådde man botten av usla prestationer under det här spelåret; förlustsiffrorna mot Sampdoria skrevs 1-4. Total utspelade – man hängde inte med på notorna överhuvudtaget.

Helt enkelt: det ska råda klasskillnad här.

Förra året möttes Hellas Verona och Fiorentina två gånger i Verona – Violerna vann båda. Ur ett större historiskt perspektiv är fördelen också oerhört stor.

Fortfarande en handfull namn på Hellas skadelista. Luca Toni är extremt saknad. Goda skadebesked från Fiorentina.

1,87x för den raka tvåan är mer än okej och kan spelas runt sju punkter neråt i min bok.

Speltips:

Speltips: Fiorentina vinner, rak tvåa
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Betrally (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 28/10
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Hellas Verona 4,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,70 unibet logo
Fiorentina 1,87 betrally logo
Över 2,5 mål 1,95 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 1,92 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: