Speltips, Hertha Berlin – Hannover 96 8/4: De handikappspelas till 1,92

Spelbloggare Publicerat: 7 april 2016

Hemmastarka och tredjeplacerade Hertha Berlin tar emot den hopplösa tabelljumbon Hannover 96 på Olympiastadion i den tyska huvudstaden. Motivation och klass talar för värden – räcker det till en klar seger?

Tillfällig bonus: Nu under april dubblar Titanbet bonusen bara för våra läsare. Klicka här för 2 000 kr bonus!

Hertha Berlin var, av de flesta, närmare tippade botten än toppen – nu är de trea i serien, och innehar med det en direktbiljett till det europeiska finrummet, där endast de stora jättarna huserar, Champions League. Det är dock extremt tätt på den övre tabellhalvan, den suveräna toppduon exkluderad, och ett par sämre resultat på raken kan innebära att man plötsligt sjunkit ner till död mark.

Misär. Kan det bli mer målande? Hannover 96 har haft ett mardrömslikt spelår; står som hopplös jumbo i Bundesliga med 17 snåla pinnar på 28 matcher och avståndet upp till kvalplatsen är på hela tio pinnar och ännu en skiljer till över strecket. Det är bara att ladda om, försöka hitta incitament att prestera under de avslutande fajterna.

Förlorat fem raka

Formstatusen är mer än osäker hos Hertha – direkt efter uppehållet, nu senast, förlorade de med förnedrande 0-5 borta mot toppkonkurrenten Borussia M’gladbach. Givetvis moralsänkande, men här borde man ändå ses med en fin chans att kamma hem tre färska pinnar.

På Olympiastadion är Hertha Berlin oerhört solida, klart bättre än på resande fot. 9-4-1 är ett imponerande starkt facit. Och just eftersom man varit i botten tidigare, är det ofta så att oddssättarna underskattar dem.

Hannover är helt och hållet under isen; spelarna är uppenbarligen helt uppgivna. Omotiverade. De fem senaste matcherna har alla förlorats, fyra av dem med minst två baljor, och tittar vi en bit tillbaka i tiden – 13 torskar på de 14 senaste.

Ska mycket till för att pinnarna inte ska hamna hos Hertha Berlin och sannolikt kan siffrorna skjuta i höjden också. Inte för att de rosat marknaden på sistone direkt, utan snarare för att Hannover är så fullständigt oförmögna att prestera just nu.

Hertha Berlin -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – spelas till 1,92 x smeten hos Unibet.

Speltips:

Speltips: Hertha Berlin -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 8/4
TV:   eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

 
Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: