Speltips, Hertha Berlin – Wolfsburg 20/2: Oddssättarna ställer ut fel favorit

Spelbloggare Publicerat: 19 februari 2016

Hemmastarka Hertha Berlin och bortasvaga Wolfsburg ryker ihop på Olympiastadion och då ställer oddssättarna, enligt oss, ut fel sida som favoriter inför matchen.

Årets kanske största, positiva skräll, Hertha Berlin, har stått för en makalös resa detta spelår; från att ha varit på snöret att trilla ur förstadivisionen under förra året, är de nu på en makalös fjärdeplats och står således med ena foten inne i kommande Europatävlingar. En fantastisk stabilitet har visats prov på, framförallt på just hemmaplan.

Fyra platser och fem pinnar neråt i tabellen står Wolfsburg, som kom tvåa under fjolåret, och stampar; varit en stor besvikelse och inte kommit upp i närheten av nivån som ändå ska finnas i truppen. Finns mycket mer att kräva.

Hemmastarkt mot bortasvagt

6-3-1 mot 1-3-6.

Det är alltså HSC:s hemmafacit kontra Wolfsburgs bortadito. Och ändå plitar oddssättarna ner bortalaget som favoriter. Förutom det hittas ju HSC dessutom ovanför sina motståndare i tabellen. 1×2-siffrorna är helt och hållet missvisande.

Förvisso är värdens bästa målskytt i Salomon Kalou osäker för spel, men även på skadefronten har Wolfsburg störst bekymmer. Bland annat Diego Benaglio och Das Bost är skadade och ett par andra viktiga pjäser står just nu som frågetecken.

Och medan HSC fått vila en hel vecka inför matchen, spelade Wolfsburg en tuff CL-match borta mot Gent under onsdagen, vilken slutade i en imponerande 3-2-seger – men det är klart att de 90 minuterna fortfarande sitter i benen.

Förra året vann HSC det identiska mötet med ett mål mot noll – och då var det botten mot toppen. Annat nu.

Hertha Berlin +0 (asian handicap) finns till 2,08x – löjligt bra betalt. Undertecknad hittar värde över 20 punkter neråt.

Speltips:

Speltips: Hertha Berlin +0 (asian handicap)
Odds: 2,08 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:30, lördag 20/2
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Hertha Berlin 2,80 betway logo
Oavgjort 3,30 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Wolfsburg 2,70 unibet logo
Över 2,5 mål 2,20 expekt logo
Under 2,5 mål 1,76 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: