Speltips, Holland – Belgien 9/11: Vi höjer nivån

Spelbloggare Publicerat: 8 november 2016

Snart återstartar VM-kvalet och länderna arbetar febrilt för att få pusselbitarna på plats till helgens fajter. Holland och Belgien ska mäta musklerna på Amsterdam Arena under onsdagskvällen – och vi har hittat ett speltips till hela 3,40 x insatsen därifrån.

Formen ska hittas – båda parter ska spela varsin kvalmatch nu i november.

Holland ställs mot blåbärsnationen Luxemburg på bortaplan och väntas plocka en komfortabel trea – något man kan kräva, med tanke på den rådande klasskillnaden och som situationen ser ut i kvalet. Tre poäng skiljer upp till såväl tvåan Sverige som ettan Frankrike och ska en mästerskapsbiljett lösas, måste matcher som denna vinnas.

Bättre ser det ut för Belgien när tre matcher av kvalet är spelade. Gruppen toppas efter full pott i de inledande fajterna och en målskillnad på 13-0. Under söndagen väntar hemmamatch mot ett markant sämre Estland, som också fått plocka in U21-tränaren Martin Reim på tränarposten efter att svenske Magnus Pehrsson lämnat.

I och med att man ändå har tid att återhämta sig efter den här matchen, väntas två namnstarka, till och med ordinarie, startelvor presenteras. Kan ju bli en del byten, men det är ändå en match som tas på allvar.

Offensiva mentaliteter

Alltid svårt att spela på vänskapsmatcher med rotations- och motivationsfaktorn att ta hänsyn till. Nu verkar det ju, som nämnt, som att starka startelvor ska presenteras och då blir det lite enklare att värdera marknaderna och oddsen.

Båda parter har deras främsta kvalitéer i offensiven och även om Holland har klart mer att bevisa efter ett par sämre år, så finns det kraft framåt – och man har skapat en hel del i de tre inledande kvalmatcherna. Snarare oro över defensiven.

Belgien, ja; de bombar in mål och har spelare som Christian Benteke och Eden Hazard i kalasform. Lite tunnare bakåt, precis som för Holland.

Undertecknad tror att båda parters kommande match kan ändra mentaliteten rejält inför den här. Holland ställs mot Luxemburg och Belgien mot Estland – match som de inte bara väntas vinna, utan också med större siffror. Målen ska levereras och målskillnaden förbättras. Också en aspekt för självförtroendet där.

Således räknar vi med att Holland och Belgien spelar den här matchen för att i första hand vässa anfallsspelet. Full rulle åt båda håll? 2/3-2-/3?

Svårighetsgraden skruvas upp och vi spelar att det blir över 3,5 mål i matchen till fantastiskt fina 3,40 x insatsen hos Unibet (1 000 kronor i välkomstbonus!). Spelvärde finns minst 20-25 punkter neråt.

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 9/11
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: