Speltips Houston Dynamo – Minnesota United 3/9: MLS

Simon Pålsson Publicerat: 1 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är dags för fotboll på andra sidan Atlanten, där Houston Dynamo och Minnesota United gör upp i MLS den 3 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter många om och men är den amerikanska fotbollssäsongen igång, och det är inga dåliga matcher som vi nu bjuds på. Det blir en speciell säsong med många säkerhetsföreskrifter, och inga stora folkmassor på matcherna.

Det gör att det också är en liten nackdel för lagen med bra följe, och det kommer såklart bli en faktor precis som det har blivit på europeisk mark.

Natten till torsdag svensk tid spelas matchen mellan Houston Dynamo och Minnesota United, ett möte som kanske inte kittlar den svenske tv-tittaren. Men den som älskar betting på fotboll kommer att kunna hitta bra spelvärde här.

Minnesota United har öppnat säsongen med två raka förluster, och att man nu sksa behöva spela på bortaplan mot ett svårslaget Houston Dynamo känns inte helt optimalt.

Houston Dynamo vann med klara 5-2 senast, borta mot samma Sporting Kansas City som i sin tur bortaslog Minnesota United i premiären. Det tyder en del på det kvalitetsskifte som kan råda mellan Houston Dynamo och Minnesota United i nuläget.

Houston Dynamo är hetare

Houston Dynamo har fått inleda säsongen utan ett par spelare som troligen hade kunnat vara med i startelvan, och det rör sig inte minst om Victor Cabrera. Det mesta pekar på att han inte kommer finnas med i truppen den här gången heller. Det gör troligen inte Mauro Manotas eller Oscar Boniek Garcia heller. Eller, senast spelade båda spelarna ett par minuter i inhopp, och kanske kan det bli tal om lite mer speltid nu.

I bortalaget kommer inte Tyler Miller att spela nu heller, och den kanske viktigaste spelaren Ike Opara finns inte heller med. Där vill man dock inte berätta vad det gäller. Jacori Hayes har haft en hamstringskada, och kommer att behöva vila lite till vad det verkar.

På det hela taget är skadeläget ganska likt i båda lagen och det blir inte den allra starkaste faktorn inför matchen.

I våra ögon är det fördel hemmalaget här. Houston Dynamo draw no bet spelas till 1,85 gånger smeten hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Houston Dynamo draw no bet
Odds: 1,85
Bolag: Unibet
Spelstopp: 02:00, torsdag 3 september
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo